Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Σκεπαστή τις ευκαιρίες, τα Κόσκινα τη νίκη

Σε ένα  αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Σκεπαστής μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και των Κόσκινων, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τη νίκη και το πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές τους.
Αν και η ομάδα των Κατσικόγιαννη – Μπεκάκου είχe ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή χωρίς παρόλα αυτά να δημιουργήσουν  ευκαιρίες στην εστία της Σκεπαστής.
Στο 33΄ υπήρξες το ατυχές γεγονός του τραυματισμού και της αναγκαστικής αλλαγής του Γκολκίπερ της Σκεπαστής Γιάννη Σταματίου. Έτσι  στη συνέχεια,  τα Κόσκινα με μια στημένη φάση στο 55΄ κατάφεραν  πάρουν τη νίκη για την ομάδα τους στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μετά λοιπόν από τους  τραυματισμούς των τερματοφυλάκων της Σκεπαστής, καλείται ο Βασίλης Μπαρμπούνης που είναι εδώ και πέντε μήνες σε ανάρρωση και αυτός  λόγω τραυματισμού, να επισπεύσει την επιστροφή του το συντομότερο δυνατό.

(Αύριο θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορταζ απο τον αγώνα)

Επιλεγμένες φάσεις
13΄ Ένα ωραίο σουτ του Θαλασσινού Ι τΒ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με στόχο την εσωτερική  γωνία των δοκαριών του Τρανταφύλλου, βρήκε εμπόδιο, με την εκτίναξη του γκολκίπερ να στέλνει την μπάλα κόρνερ.
39΄ Ο Ντέντης με τον Γερογιάννη Δ μπαίνουν στην περιοχή των Κόσκινων και η μπάλα φτάνει στον Θαλασσινό Α που  σουτάρει λίγο έξω από τα δοκάρια του Τριανταφύλλου.
47΄ Μετά από κόρνερ η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του Θαλασσινού Ι τΒ και από εκεί καταλήγει ελάχιστα άουτ.
55΄ Απευθέιας μακρινό φάουλ από τον Ξιφαρά, περνάει από τα κεφάλια αμυντικών και επιθετικών χωρίς να είναι εμφανές αν κάπου ακούπησε και καταλήγει στα δίχτυα του Βασιλείου κάνοντας το τελικό 0-1.

(Αύριο θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ - δείτε το γκόλ πιο κάτω, στο τέλος του άρθρου)


ΑΟ Σκεπαστής (Κατσικόγιαννης – Μπεκάκος)
Σταματίου (αα33΄ Βασιλείου), Θαλασσινός Ι τΑ, Αγιασοφίτης, Καλλίτσης, Τσούπρος, Καψάλας (60΄ Γοργομάτης), Ντέντης, Θαλασσινός Ι τΒ, Κωνσταντός, Θαλασσινός Α, Γερογιάννης Δ


Κόσκινα (Σακ. Νικολάου)
Τριανταφύλλου, Δήμου, Ευγενίου, Σπήλιος, Γεωργίου (46΄ Μήτρου), Παριανός, Μπασινάς, Ξιφαράς, Κοκκαλάς (94΄  Θωμάς), Βλάχος, Λαθούρας (89΄ Δήμου Γ)

Διαιτητής: Σέγκος