Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ήττα και μέσα στο Αλιβέρι οTαμυναϊκός 0-3 η Ερμiονίδα

Ο Ταμυναϊκός γνώρισε μέσα στο Αλιβέρι την ήττα από την ΑΕ Ερμιονίδας 0-3 και έσπασε το αήττητο που είχε η ομάδα του Αλιβερίου τουλάχιστον στην έδρα της.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε τρεις καλές στιγμές στο 1' σε σουτ του Κώτση, στο 10'  κκαι στο 16' που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί.
Η Ερμιονίδα παίζοντας έξυπνα με αντεπιθέσεις κατάφερε στο 30' να ανοίξει το σκορ με τον Αδαμόπουλο 0-1.
Στην επανάληψη η ομάδα της Ερμιονίδας ήταν πιο ουσιαστική , στο 48' και στο 49' έχασε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και στο 63' κατάφερε να σημειώσει με τον Μακρίδη το 0-2.
Στο 68' και ενώ ο Ταμυναϊκός προσπαθούσε να αντιδράσει σε μια αντεπίθεση ο Αγγελόπουλος πέτυχε με ψηλοκρεμαστό σουτ το 0-3 και έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των γηπεδούχων.
Ταμυναϊκός:
Μητακίδης, Ζαρίφης, Πιλάτης, Καρατζάς, Αναστασίου Β, Σιλιγαρδάκης, Κώτσι, Καρράς (66' Αναστασίου Ι)), Μαλισιώβας,(79' Ζάχι)  Κρόκος,(46' Ραμπαβίλας), Μήτρου (54' Κούρτης).
ΑΕ Ερμιονίδας:
Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος(69' Βασιλέρης), Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσές,(89' Βιρβίλης) Τρέσσα, Παλαιοπάνος, Μακρίδης,(84' Καραμήτος) Αγγελόπουλος, Τριμπόνιας (58' Σαλταπίδας)