Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη του Ηρακλή Ψαχνων: 2-0 τα Κόσκινα

Μετά από μία πειστική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-0 επί των Κοσκίνων δείχνοντας ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές στην κατηγορία .
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μεν τον έλεγχο του ματς όμως ήταν φλύαροι και χωρίς ουσία. Όμως στο τελευταίο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν όταν μετά από κόρνερ του Σκριβάνου Π του Δ.,ο Σκριβάνος Π του Λ. πλάσαρε από κοντά μεταφέροντας το άγχος στα Κόσκινα 1-0.
 Οι γηπεδούχοι βγήκαν φορτσάτοι στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54 'ο Γκάβαλης με απευθείας χτύπημα φάουλ άφησε άγαλμα τον γκολκίπερ Τριανταφύλλου κάνοντας το 2-0 .

Πέρα από τα δύο γκολ ο Ηρακλής άγγιξε το γκολ και στο 52' όταν η κεφαλιά το Σκριβάνου Π του Λ βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι,  ενώ στο 67΄φάουλ του Γκάβαλη απέκρουσε με ωραία εκτίναξη ο Τριανταφύλλου,στο 80'σουτ του Ταψή βρήκε πάλι απέναντι τον γκολκίπερ σε ετοιμότητα και στο 82' αυτή την φορά ήταν ο Σμυρναίος που νικήθηκε από τον Τριανταφύλλου.

Στο 85' τα Κόσκινα λίγο έλειψε να βάλουν φωτιά στο ματς όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κοκκάλα από τον Δούλο. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο παθών όμως ο Ανδρούτσος πετάχτηκε στη αριστερή του γωνία και έδιωξε σωτήρια.
Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη του Ηρακλή που έδειξε πως παραμένει υπολογίσιμη δύναμη άσχετα αν έβλεπε κανείς τις εξέδρες σίγουρα απογοητευόταν ενθυμούμενος τα περασμένα μεγαλεία της προ τριετίας ομάδας των Ψαχνών
.Η διαιτησία των Φώτη,Αργύρη και Παππά πολύ καλή.

Ηρακλής Ψαχνών
Ανδρούτσος,Κοροβέσης[83'Στούπας]Δούλος,Γκάβαλης,Μπελίτσος,Γκούρλας,Σκριβάνος Π του Λ
[76'Χασαπίδης],Τουρκοχωρίτης[83'Κηρύκος]Σμυρναίος,Σκριβάνος Πτου Δ,Τόλης[72'Ταψής]
Κόσκινα
Τριανταφύλλου,Δήμου Γ[46'Μπασινάς]Δήμου Δ,Κόλιας,Ευγενίου,Κοκκάλας,Παριανός,Ξιφαράς
Λαθουράς,Μήτρου,Κουιμτζίδης.