Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς Ταξιάρχης και Γούβες στο ντέρμπι κορυφής

Μοιράστηκαν βαθμούς και έτσι δεν άλλαξαν θέση μεταξύ τους ο Ταξιάρχης και οι Γούβες μετά το σημερινό ντέρμπι κορυφής που έληξε 1-1.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Νέου Πύργου και για τα πρώτα 19 λεπτά δε θύμιζε ντέρμπι αφού καμιά σημαντική φάση δεν υπήρξε και από τις δύο ομάδες.
Στο 19΄  οι φιλοξενούμενοι είχαν την τύχη να προηγηθούν σε μια φάση διαρκείας, με την ομάδα του Ταξιάρχη να παραπονιέται για κοντρόλ με το χέρι.
Από  κεί και ματά το παιχνίδι άλλαξε πρόσωπο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν, αλλά με την ομάδα του Ταξιάρχη να έχει τον πρώτο λόγο και φυσικά τις ευκαιρίες.
Τελικά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, και αν και πίεσαν πολύ την άμυνα του Ευβοϊκού, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική φάση και έτσι το σημερινό ντέρμπι κορυφής έληξε  1-1.

Φάσεις και γκολ του αγώνα

19΄  Σε μία φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Μουρίδη γίνεται αναμπουμπούλα, ο Μουρίδης αποκρούει και στη συνέχεια μετά από κόντρες η μπάλα φτάνει στον Ιωσήφ που τη στέλνει στα δίχτυα του Ταξιάρχη, 0-1 (με τους γηπεδούχους να παραπονιούνται για κοντρόλ με το χέρι).
29΄ Ο Δαρζέντας με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Πλατιά.
33΄ Ο Καραβάς δέχεται την μπάλα και μπαίνει στην περιοχή αφύλακτος. Ο Πλατιάς επιχειρεί έξοδο και ο αρχηγός του Ταξιάρχη πλασάρει την μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διχτυών των Γουβών.
36΄ Μετά από φάουλ του Δαρζέντα ο Βασιλείου με πλασέ στέλνει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Πλατιά.
49΄ Σε επίθεση του Ταξιάρχη, η μπάλα βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου και ο ρέφερι δίνει την εσχάτη  των ποινών.
50΄ Ο Δαρζέντας αναλαμβάνει και εκτελεί εύστοχα το πέναλτι, φέρνοντας το παιχνίδι  στα ίσια, 1-1.

(Tη Δευτέρα θα υπάρχει ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ αλλά και Video με τα ΔΥΟ γκολ του αγώνα)

ΑΕ Ταξιάρχη (Μισιρής Κ)

Μουρίδης, Τσαμούρογλου, Βασιλείου, Καπόλος, Σταματονικολός (75΄ Μισιρλής),  Λυσσέας, Γκαμίλης, Δαρζέντας, Καραβάς, Δημητράκης, Μπαλαμούτης



Ευβοϊκός Γουβών (Ανέστης Χ)

Πλατιάς, Τσούτσικας (63΄ Σελίμης Ν  τΙ), Νικολέρης (83΄ Σούρλας), Σελίμης Δ, Μαργέτης, Τουρέ, Μπουλουγούρης, Σελίμης Ν τΑ, Γλύκος, Μπερμπεράι, Ιωσήφ.

Διατητής: Παπαποστόλου
Βοηθοί: Χασάνδρας - Αντωνίου