Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επαγγελματική νίκη ο Αστ. Βατώντα επί της ΑΕΚ Χαλκίδας


Στους τυφλούς λένε πως επικρατεί ο μονόφθαλμος και κάπως έτσι μπορεί κάποιος να περιγράψει τα
όσα έγιναν στο πάρκο του λαού ανάμεσα σε ΑΕΚ Χαλκίδας και Αστ.Βατώντα.
Νικητές οι φιλοξενούμενοι με 1-0 χάρις σε ένα γκολ στο 11΄όταν η σέντρα ακριβείας του Σταματίου ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Ζαφειρόπουλο.
Κατά τα άλλα το παιχνίδι κύλησε σε μέτρια επίπεδα με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται στο ισχνό προβάδισμα και τους γηπεδούχους να θέλουν αλλά να μην μπορούν.

Προσπάθησαν να φτιάξουν κάτι καλό όμως οι επιθέσεις τους ήταν αναιμικές και χωρίς ουσία. Πέραν του γκολ οι νικητές είχαν μια διπλή ευκαιρία στο 35΄αρχικά με τον Ματράκα το σουτ του οποίου έδιωξε ο Τριανταφύλλου πάνω στην γραμμή και στην εξέλιξη της φάσης ο Νεσίμι σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Ενώ για τους γηπεδούχους δύο καλές στιγμές μια στο 68΄όταν από σέντρα του Κοτρότσιου ο Χρόνης δεν μπόρεσε απέναντι από τον Κυριακόπουλο να πλασάρει σωστά και στο 73΄ένα αδύναμο πλασέ του Τριανταφύλλου μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κυριακόπουλου.Άψογη η διαιτησία τω Βελέντζα,Πριόνα και Αντωνίου.


ΑΕΚ Χαλκίδας
Ζαφειρόπουλος, Ηλιόπουλος ,Κοτρώτσιος,Τριανταφύλλου, Γιαμακίδης, Τζαφέρος [80'Ντεγιάννης], Χρόνης, [70'Σταμελάκης], Πέσχιρας[88'Fiola], Καρνάτσος, Καλέτζης [82'Σταμέλος], Λάμτσε
Αστ.Βατώντα
Κυριακόπουλος, Χασαλάι, Νεσίμι, Κατσαούνης, Ντούκα,, Γούναρης [24'λ.τ.Τσώκος], Ματράκας, Μ[55'Λαλανίτης],Κηρύκος, [70'Μαμτζαδέριας], Μιχαηλίδης, Κούκα, Σταματίου, [46'Σκούρος].