Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής: Προποντίδας - Δροσιάς


Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν η Προποντίδα με την Δροσιά στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της β΄ κατηγορίας.
Σε ένα παιχνίδι που οι 2 ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μάλλον ευχαριστημένοι πρέπει να είναι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αγωνίστηκαν με παίχτη λιγότερο για 35΄ καταφέρνοντας να διατηρήσουν σε απόσταση ασφαλείας την Προποντίδα.
Με την Δροσιά να έχει την κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας κύλησε το πρώτο μέρος στο οποίο οι φάσεις ήταν λιγοστές.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 25΄ με το σουτ του Ελευθερίου να μπλοκάρει ο Πριόνας.
Η Δροσιά άνοιξε το σκορ στο 41΄ με κεφαλιά του Δουρδουβέλα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ματζούνη.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με τις 2 ομάδες να αποδίδουν καλύτερα.
Η Προποντίδα κέρδισε πέναλτι στο 48΄ με τον Τσιαμπαλή να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 55΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δουρδουβέλα πάνω στο Νιάφα με τον διαιτητή να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον αμυντικό της Δροσιάς.
Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα αυτή τη φορά ο Αθανασίου κάνοντας το 1-1.
Η Προποντίδα έφτασε κοντά στην ανατροπή στο 60΄ με την κεφαλιά του Αθανασίου να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Αραβανή.
Μετά το 70΄ οι φιλοξενούμενοι παρότι με παίχτη λιγότερο πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 75΄ με τον Βαρσαμά να πλασάρει και τον Πριόνα να διώχνει σε κόρνερ.
Η Δροσιά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 84΄ έπειτα από άψογη συνεργασία των Βαρσαμά και Ελευθερίου με τον τελευταίο να σουτάρει και η μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πριόνα.


Προποντίδα: 
Πριόνας Μώρος Μωραίτης Αθανάσιου Τσακόγιας Ζουρμπουλής Νερούτσος(50' Νιάφας) Μπόζντα Τσιαμπαλής Σπαθόπουλος (75' Στούπας) Κουταλιανός (46' Παρακότης)

Δροσιά:
Αραβανής Νάνος Πατρινός (72' Συμακάκης) Δουρδουβελάς Προβής Σαλυτάκης (80' Μάλλιαρης) Τζέμος (68' Φρυγανάς) Δεληγιάννης Ι.

Πατήστε στην εικόνα να δείτε φωτορεπορτάζ