Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη με ανατροπή ο Λήλας 2-1 την Σκεπαστή

Ζωντανός στο κυνήγι της Ερέτριας έμεινε ο Λήλας μετά την δια πυρός και σιδήρου νίκη του επί της αξιόμαχης Σκεπαστής με 2-1. Το ματς είχε δραματική μορφή με την Σκεπαστή να στέκεται πολύ καλά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας την ευκαιρία να κάνει το μπάμ της αγωνιστικής.
Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Σκεπαστή άνοιξε το σκορ,ο Καψάλας σούταρε και ο Μαντάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ,στην εκτέλεση ο Θαλασσινός Αθ .έπιασε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Καλλίτσης με κεφαλιά την έσπρωξε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.
Όπως ήταν φυσικό ο Λήλας με την έναρξη της επανάληψης επιδόθηκε σε ένα αδιάκοπο κυνήγι ανατροπής του σκόρ.
Στο 70΄τα σύννεφα μιας αποτυχίας πύκνωσαν πάνω από το Βασιλικό μιας και ο Τοουρφέ αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Λάμπρου αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.
Η αριθμητική ισορροπία όμως αποκαταστάθηκε τρία λεπτά αργότερα όταν και ο Τσούπρος άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες .
Και στο 75' ήρθε η ισοφάριση τότε που ο Καραχάλιος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ιδανικά τον Σωτηρόπουλο βάζοντας τα θεμέλια της ανατροπής.
Μια ανατροπή που πήρε σάρκα και οστά στο 86'όταν μετά από κούρσα του Σειντάρα από αριστερά και σέντρα στην καρδιά της άμυνας εκεί βρέθηκε ο Αγγελάτος που πλάσαρε ιδανικά τον Σωτηρόπουλο λυτρώνοντας την ομάδα του.
Στο τέλος αποβλήθηκε και ο εορτάζων Τσολάκος αφήνοντας τους γηπεδούχους με 9 παίκτες.
Συμπερασματικά δίκαιη η νίκη του Λήλα απέναντι σε μιά ομάδα που πούλησε πολύ ακριβά το τομάρι της και έδειξε οτί είναι σκληρό καρύδι για οποιαδήποτε ομάδα.
Η διατησία των Λάμπρου,Παππά και Πασχαλίδη με κάποια μικρολάθη και με αρκετά παράπονα για τους φιλοξενούμενους που έβγαλαν την πίκρα της ήττας τους ξεσπώντας στο τέλος του ματς πάνω στο διαιτητικό τρίο.
Λήλας Βασ.
Μαντάς, Καρλατήρας, Σειντάρας, Τοουρφέ, Παλαιολόγος, Τσολάκος, Αγγελάτος, Καραχάλιος, Τσομπάνης (73'Τσούρα), Μαστροκώστας, Κατσίμπρας (90'Μετοχιάτης)
Σκεπαστή
Σωτηρόπουλος, Θαλασσινός Ι του Αθ, Ντέντης(60'λ.τ Παλάντζας), Καλλίτσης, Τσούπρος, Κωνσταντός, Γεωργίου, Θαλασσινός Ι του Β, Καρατζούδης  (84'Γερογιάννης),Θαλασσινός Αθ,Καψάλας.