Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δίκαιη επικράτηση της Καστέλλας 3-1 τον Αστ. Βατώντα

Μετά από μιά πειστική εμφάνιση η Καστέλλα επιβλήθηκε στο γήπεδο της επί του Αστ.Βατώντα με 3-1. Η ομάδα του Γ.Παπαθεωδόρου έχοντας τον έλεγχο σέ όλη την διάρκεια του ματς δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τα ηνία ερχόμενη με κεκτημένη ταχύτητα από την νλικη της μέσα στο Αυλωνάρι.
Το σκορ άνοιξε στο 16΄όταν ο Μπασινάς πέρασε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και εκεί ο αειθαλής Ζήσης πλάσαρε επιτυχώς τον Βάρκα κάνοντας το 1-0 .
Στο 27' με φάση καρμπόν έγινε το 2-0 ,ο Μπασινάς αυτή την φορά σέρβιρε στον Τζαμίχα και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ 'εστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.
Το σκορ στο ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν ο Βάρκας σε δύο περιπτώσεις δεν έλεγε όχι στις ορέξεις των γηπεδούχων ,την μια στο 37΄΄οταν με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τζαμίχα και η άλλη στο 41΄όταν έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ από τον Γκίκα.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ο Αστ.Βατώντα μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να μειώσει και θα το είχε καταφέρει στο 56΄όταν ο Κούκα ελίχθηκε ωραία στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε το αριστερό δοκάρι του Κηρόπουλου.
Στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε το 3-0 βάζοντας τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων,ο Τζαμίχας ξέφυγε από το τεχνητό οφσάιντ πέρασε και τον Βάρκα και πλάσαρε επιτυχώς σε κενή εστία.
Το μόνο που κατάφερε ο Αστ .Βατώντα ήταν να μειώσει στο70 με ένα εξαιρετικό πλασέ του Κούκα.
Δίκαιη επικράτηση λοιπόν της Καστέλλας επί ενός αντιπάλου που δέχεται εύκολα το γκολ ειδικά απέναντι σε ταχυδύναμους επιθετικούς τύπου Τζαμίχα, Ζήση.Η
 διαιτησία των Πόγκα,Πριόνα και Δάλλα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική.


Καστέλλα
Κηρόπουλος,Τσούτσης,Κεχαγιάς,Βότσης Χ,Κουρούπης,Μπασινάς,Νικούλης,Γκίκας,Ξυνογαλάς,
ΤζαμίχαςΖήσης(64'Αρχοντούλης)(90'Βότσης Αλ)
Αστ.Βατώντα
Β'αρκας,Τσώκος(46'Ματράκας)Νεσίμι,ΚηρύκοςΝτούκα,Γούναρης,Χασαλάρι,Κούκα,Μιχαηλίδης,
Γιαννουκάκος(72Μαρμαρινός),Σταματίου(46'Κορκόβελος).