Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ελλήσποντος - Λήλας 0-1 με .....ήρωα τον Μαντά

Σπουδαίο «διπλό» πήρε ο Λήλας, στο γειτονικό ντέρμπι, κόντρα στον Ελλήσποντο, επικρατώντας με 1-0, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραχάλιου στο 20'. Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε από το 15', κατάφερε να αποδράσει με το πολυπόθητο τρίποντο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Μαντά. Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχόπτωσης, δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, κερδίζοντας πέναλτι στο 15' μετά την ανατροπή του Αγγελάτου (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη). Ο Λάζρι, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον εξαιρετικό Μαντά. Στο 20' οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αφού ο Λήλας κέρδισε πέναλτι και ο Καραχάλιος το εκμεταλλεύτηκε ανοίγοντας το σκορ (0-1). Στο 25', οι φιλοξενούμενη έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο ματς, αφού ο Τσομπάνης έκανε... άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγριοδήμου.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν... στροφές, δημιούργησαν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, όμως η αστοχία και η εξαιρετική εμφάνιση του Μαντά τους στέρησαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 67' ο Νάτσης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Μαντάς είπε «όχι». Ίδια κατάληξη της φάσης και στο 74', μετά από ωραία ενέργεια του Νικολάου, αλλά πάλι ο Μαντάς αρνήθηκε να παραβιαστεί η εστία του.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα του Λήλα νικήτρια, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα, παρά τα διοικητικά προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταία διάστημα την ομάδα από το Βασιλικό.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨ. : (Γιάννης Καρβέλης) ΑΓΡΙΟΔΗΜΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΒΑΛΗΣ, ΝΑΤΣΗΣ, ΚΟΥΣΕΡΗΣ, ΚΟΥΤΣΑΒΛΗΣ, ΝΟΝΑΣ (64΄ ΚΟΝΤΑΚΗΣ), ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΚΟΥΤΡΑΣ, ΣΠΥΡΑΚΗΣ.

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣ. : (Γιώργος Λάμπρου) ΜΑΝΤΑΣ, ΤΖΑΒΡΑΣ, ΣΕΪΝΤΑΡΑΣ, ΚΑΡΛΑΤΗΡΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Γ., ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ (ΜΕΤΟΧΙΑΤΗΣ 90'), ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ (89' ΤΣΟΥΡΑ), ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ, ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Δ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΦΩΤΗΣ, ΔΕΛΧΑΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΑΡΗΣ