Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διπλό ο Δύστος μέσα στον Αγ. Ιωάννη

Διπλό μέσα στο Γήπεδο Αγ, Ιωάννη πήρε ο Δύστος που επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι του Άρη με 2-0 σε ένα αγώνα όπου η ομάδα  του Δύστου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εκμεταλλεύτηκε τις δύο ευκαιρίες κάνοντας τα δύο γκολ ενώ είχε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Δύστου δεν επέτρεψε απειλές για την εστία του Δύστου.
Στο 14' η ομάδα του Δύστου άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό του τον Ηλία που πέτυχε το 0-1.
Στην επανάληψη και πάλι ο Δύστος είχε τον έλεγχο και χωρίς να κινδυνεύσει κατάφερε να κλειδώσει την νίκη του στο 79' με γκολ που σημείωσε ο Πηλιχός και ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που έδωσε στον Δύστο το τρίποντο και πήγε στους 16 βαθμούς ενώ ο Άρης παρέμεινε στους 19.

Αρης Αγ. Ιωάννη: Γρ Γκογκορώσης
 Γκογκορώσης,. Μήτρου Στ,  (Μακρυγιάννης), Ν. Φέλερης, Ποδαράς, Δροσάτος, Μάλλιος, Φωτιάς, Θεοδωρακόπουλος (. Mήτρου Ελ), Παναγιάρης (Δημητρίου), Κοντραζίου,  Φέλερης (Καλαμιώτης).
ΑΟ Δύστου: Παν. Ηλίας
Μπαρόλας, Γ. Δροσάτος, Α.-Π. Πιλάτης, Τσάλας, Μαστροκώστας, Γ. Πηλιχός, Πηρουνάκης (79'  Πιλάτης), Α. Πηλιχός (87' Μαχιλάί), Κιούσης (84'  Πιλάτης Κ), Μπόκαρης (88' Παγώνης).