Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νικηφόρα πέρασε ο Α.Ο.Ν.Α. από το Πάρκο του Λαού

Δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα ο Α.Ο.Ν.Α,. επικράτησε με 0-2 της Α.Ε.Κ. στο Πάρκο του λαού.

Με τον Β.Ζέρβα στον πάγκο να παραμένει αήττητος ο Α.Ο.Ν.Α  με το σημερινό τρίποντο ανέβηκε ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα δίνοντας υποσχέσεις στους φίλους του.

Η Α.Ε.Κ. από την άλλη πλευρά παρά την αλλαγή προπονητή δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και παραμένει ουραγός στη βαθμολογία.
Η Αρτάκη έδειξε τις διαθέσεις στο σημερινό παιχνίδι νωρίς-νωρίς  στο 10΄ με τον Γκέκα να σουτάρει και τον Ζαφειρόπουλο να πέφτει και να μπλοκάρει.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18΄ με κεραυνό του Λούρου έξω από την μεγάλη περιοχή.
Με τους Αρτακιανούς να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την Α.Ε.Κ. να μην μπορεί να αντιδράσει κύλησε το πρώτο μέρος.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Α.Ο.Ν.Α. έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 46΄ με το πλασέ του Γκέκα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ζαφειρόπουλου.

Οι γηπεδούχοι μετά το 70΄ ανέβασαν την αποδοσή τους και θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν αν ο Τζαφέρος στο 71΄ και ο Χρόνης στο 75΄ σημάδευαν σωστά.

Ο Γκάβαλης στο παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Αρτάκης έγραψε το τελικό 0-2 με άριστη εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.



Α.Ε.Κ.Χαλκίδας:
Ζαφειρόπουλος Ντεγιάννης( 65΄ Μαραγκός) Κοτρότσιος Καρβούνης Τριανταφύλλου Τζαφέρος Χρόνης Σταμέλος Λάμσε Πεσχίρας Καλέτζης

Α.Ο.Ν.Α:
 Τσάμαρης Ταψής(75΄ Λειβαδίτης)Γκάβαλης Μπισμπικόπυλος Τσούτης Χιούσκα Κολιόπουλος Κονόμι Μπασινάς Λούρος(65΄ Λούκας) Γκέκας