Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταμυναϊκός- Αιολικός Μυτιλίνης 1-1

Ταμυναϊκός και Αιολικός μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο Τσαρπάλειο Δημ. Γήπεδο Αλιβερίου σε ένα αγώνα όπου ο Ταμυναίκός προηγήθηκε, είχε τον έλεγχο για 65', με τους παίκτες του  να βγάζουν  πάθος δίνοντας ελπίδες για την συνέχεια , δεν του δόθηκε καθαρό πέναλτι ένα λεπτό πριν  αλλά ο Αιολικός μετά το 65' ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, ισοφάρισε και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να φύγει ακόμα και με την νίκη από το Αλιβέρι.
Ο αγώνας ξεκίνησε με την πρώτη καλή στιγμή να την έχει ο Αιολικός στο 3' με τον Λαλλά να πλασάρει από κοντά και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάρδη.
Στο 23' εκτέλεση φάουλ του Νυφαδόπουλου έδιωξε ο Μπάρδης.
Ο Ταμυναϊκός απείλησε για την συνέχεια με δύο στημένες φάσεις στο 12' φάουλ του Μήτρου άουτ και στο 27' με τον Κούρτη να μην προλαβαίνει να πλασάρει  μετά από φάουλ του Μήτρου.
Μεγάλη ευκαιρία στο 36' για τους φιλοξενούμενους με τον Λαλλά να πλασάρει από κοντά και ο Πιλάτης να σώζει τον Ταμυναϊκό πάνω στην γραμμή.
Στο 40' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Αναστασίου ο Ραμπαβήλας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Γιώτα γράφοντας το 1-0
Στην επανάληψη μέχρι το 60' δεν έγινε φάση σε καμιά από τις δύο εστίες.
Στο 61' κεφαλιά από κοντά του Ζάχι έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 62' δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση του Λαμπράκη έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 64' δεν δόθηκε πέναλτι στον Ταμυναϊκό σε καθαρή ανατροπή του Μήτρου.
Στο 76' ο Αιολικός ισοφάρισε με εξαιρετικό πλασέ το Κουτσούμπα 1-1 μετά από σέντρα στα καρέ του Μπάρδη.
Στην συνέχεια ο Αιολικός είχε την υπεροχή,έχασε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι με την μεγάλη φάση του αγώνα να σημειώνεται στο 79' όταν ο Μπουρούς πλάσαρε για να διώξουν οι αμυντικοί του Ταμυναϊκού πάνω στην γραμμή. Μάλιστα ο παίκτης πανηγύρισε νομίζοντας ότι πέτυχε γκολ έβγαλε την φανέλα του και δέχθηκε κίτρινη κάρτα.
Στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κρόκος για τους γηπεδούχους.
Ταμυναϊκός:
Μπάρδης, Κρόκος, Πιλάτης, Καρράς (87' λτ Γιαννακόπουλος), Αναστασίου Β, Αναστασίου Ιδ, Κώτσι, Ζάχι, Μήτρου, Ραμπαβήλας, Κούρτης, (80' Ζαρίφης).
Αιολικός:
Γιώτας, Κρητικός (75' Καδης), Νυφαδόπουλος(46' Καπταγιάννης), Τάχιας, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Λαλλάς(60' Παπαδόπουλος), Διακορώνας(68' Κουτσούμπας), Παλαμουτσής, Μπουρούς, Λαμπράκης