Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαία νίκη η Καστέλλα μέσα στο Αυλωνάρι

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη πέτυχε η Καστέλλα μέσα στο Αυλωνάρι επικρατώντας με 1-0 σε ένα αγώνα όπου η ομάδα της Καστέλλας ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο τον αγώνα, είχε τις ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει το τρίποντο από ένα Αυλωνάρι ασύνδετο, χωρίς ρυθμό που μετά το 80' έδειξε στοιχεία ομάδας και είχε δύο φάσεις και στην μία μάλιστα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπρολίν.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερα πατήματα και να απειλούν από την αρχή την εστία του Τζαβάρα.
Στο 8' δυνατό σουτ του Τζαμίχα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 11' Ευκαιρία για την Καστέλλα με δύο παίκτες να μην προλαβαίνουν να πλασάρουν από κοντά.
Στο 14' σέντρα σουτ έδιωξαν οι αμυντικοί του Αυλωναρίου.
Στο 16' η μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Μπασούκος μπήκε από πλάγια αλλά δεν έκανε καλή σέντρα με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 28' ο Τζαβάρας έσωσε το Αυλωνάρι σε πλασέ από κοντά του Τσούτση.
Στο 52' διαδοχικά πλασέ στην εστία του Τζαβάρα που έσωσε και πάλι την εστία του σε τρίτο πλασέ του Σπανού.
Στο 73' η Καστέλλα έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Σπανού με 2η κίτρινη.
Στο 75' η Καστέλλα άνοιξε το σκορ όταν ο Τζαμίχας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον Τζαβάρα που απέκρουσε αλλά η μπάλα έφθασε και πάλι στον Τζαμίχα που την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πήραν την πρωτοβουλία, πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εστία του Κηρόπουλου.
Είχαν όμως δύο φάσεις, την μία με τον Μπρολίν στο 82' που μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε και ο Διαιτητής αρνήθηκε το πέναλτι και η δεύτερη στο 94' όταν μετά από σέντρα ο Παπίλας μόνος του απέναντι στον Κηρόπουλο έπιασε κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ.
ΑΟ Αυλωναρίου:
Τζαβάρας, Μπρεγκανάκου, Φραγγής, Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς,(80' Καράπας), Τσαλιαγκός (32' λτ Παππάς), Ιωαννίδης, Περιβολάρης, Μπρολίν.


ΑΠΟ Καστέλλας:
Κηρόπουλος, Τσούτσης, Κεχαγιάς, Βότσης, Κουρούπης, Μπασινάς, Σπανός, Γκίκας, Νικούλης, Τζαμίχας, Ξυνογαλάς (Ζήσης)