Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη του ΑΟΝΑ 0-1 μέσα στον Βατώντα

Νικηφόρα πέρασε από τον Βατώντα ο ΑΟΝΑ  με 1-0 επί του Αστέρα.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας με τους γηπεδούχους στο 8' να χάνουν μεγάλη ευκαιρία σε πλασέ του Χανσαλάρι από το ύψος του πέναλτι.
 Στο 11'  ο Γκάβαλης ανατράπηκε από τον Τσώκο μέσα στην μεγάλη περιοχή και την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκόλ ο Μπαλαμπάνης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στην φάση του πέναλτι.
Από κει και ύστερα και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν δύο φορές κοντά στην ισοφάριση μία στο 30 όταν ο
Κούκα έκανε μαγική πάσα στον Χασαλάρι και ο τελευταίος έπιασε πάνω στην κίνηση σουτ αναγκάζοντας τον Τσάμαρη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ και στο 40'όταν το τεχνικό σουτ του Μιχαηλίδη έφυγε σαδιστικά έξω από το αριστερό δοκάρι
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στο 47' πλησίασαν την ισοφάριση με τον Γιαννουκάκο που δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά.
Η Αρτάκη θα μπορούσε να αυξήσει τον δείκτη του σκορ όμως στο 53'ο Λειβαδίτης μόνος απέναντι από τον Σταθαρά σούταρε πάνω του ,στο 55'σέντρα ξυράφι του Γκάβαλη από αριστερά δεν μπόρεσε κανείς να βρει όσο έπρεπε την μπάλα και στο 59 'σε σέντρα του Λειβαδίτη ο Λούρος δεν βρήκε όπως ήθελε την μπάλα.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟΝΑ νικητή σε μια δύσκολη έδρα να παίρνει ο τρίποντο και να ακολουθεί τον Λήλα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση σε απόσταση βέβαια.




Αστέρας Βατώντα
Σταθαράς,Μαρμαρινός,Τσώκος,Κατσαούνης,Ντούκα,Κηρύκος(65'Σκούρος),Κούκα,Γούναρης
Μιχαηλίδης,Γιαννουκάκος,Χασαλάρι.

Αρτάκη
Τσάμαρης,Κολιόπουλος,Μπαλαμπάνης,Πουρνής,Τσούτης,Μαστροκώστας,Λουκάς(56'Χιούσκα)
Κονόμι,Ταψής(46'Λούρος),Γκάβαλης(85'Γκέκας),Μπασινάς(10'λ.τΛειβαδίτης).