Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σίφουνας πέρασε η Σκύρος μέσα από το Νεοχώρι 4-1 τον Νηλέα

Τι κι' αν από το 10' η Σκύρος έπαιζε με δέκα παίκτες πέρασε σαν σίφουνας μέσα από το Νεοχώρι το οποίο φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση.
Από την άλλη πλευρά ο Νηλέας ασύνδετος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και στο πρώτο εννιάλεπτο είχαν πετύχει το 0-2.
Στο 6' ο Λύκος άνοιξε το σκορ  0-1
Στο 9' ο Τσελεπής διπλασίασε τα τέρματα των Σκυριανών 0-2.
Στο επόμενο λεπτό 10' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σαμαράς μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Τσουμπέκης με κόκκινη κάρτα γιατί απέκρουσε την μπάλα με το χέρι.
Στην συνέχεια ο Νηλέας είχε μια ελαφρά υπεροχή αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνος και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν στην περιοχή του Γιαλού ο οποίος μια φορά που χρειάστηκε έκανε μια εξαιρετική επέμβαση.
Στο 65' στην πρώτη ουσιαστική επίθεση της Σκύρου ο Τσελεπής με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 1-3.
Στο 87' μετά από σύγχυση στα καρέ του Χροναίου ο Τσελεπής σημείωσε το τρίτο του προσωπικό γκολ για να διαμορφώσει το τελικό 1-4 για τον ΑΟ Σκύρου
ΑΟ Νηλέας Νεοχωρίου: 
Χροναίος, Κότσαρης Κ, Κότσαρης Γ, Πούρης, (75' Ρέτσας Β), Μακρής, Ζωντός, Ρέτσας Μ, Τσόκας, Σαμαράς, Μυτάφης, (90' Ρέτσας Λ), Μήτρου (50' Ρουμελιώτης).

ΑΟ Σκύρου:
Γιαλός Ε, Πανταζής, Χιώτης, Μαυρίκος, Τσουμπέκας, Μαχμούτ, Καραμπίνης Ι,(64' Τράκος Στ), Σκριάπας, Λύκος, (77' Ξανθούλης), Τσελεπής, Βαρσαμής(85' Ευσταθίου).