Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επαγγελματική νίκη για τον Λήλα 0-1 τον Ολυμπιακό Χ.

Σε ένα παιχνίδι που όσοι το παρακολούθησαν θα το ξεχάσουν γρήγορα ο Λήλας Βασιλικού επικράτησε 0-1 του Ολυμπιακού Χ.μένοντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Με τον Λήλα να έχει την κατοχή και να υπερέχει του αντιπάλου του καθ όλη την διάρκεια οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το τρίποντο από το Πάρκο του λαού.
Οι ερυθρόλευκοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο τελευταίο πεντάλεπτο προσπαθώντας να απειλήσουν με κάποια στημένα.
Στο ξεκίνημα του πρώτου μέρος ο Λήλας απείλησε με κάποια μακρινά σουτ του Ταουφρέ τα οποία δεν βρήκαν στόχο.
Η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε στο 44΄ με τον Λήλα να την μετουσιώνει σε γκολ.
Ο Αγγελάτος Δ. σέντραρε από αριστερά βρίσκοντας τον Καραχάλιο ο οποίος έπιασε το δυνατό βολέ με τη μπάλα να βρίσκει στον Χ.Φρυγανά καταλήγοντας στα δίχτυα.
Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη με τον Λήλα να γίνεται πιο επιθετικός χάρη στους Μαστροκώστα και Σεινταράς που περάσαν ως αλλαγή από τον Γ.Λάμπρου.
Ο Λήλας απείλησε στο 65΄με τον Τζουβάρα να διώχνει σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Βρεττού.
Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε στο 78΄ με την κεφαλιά του Μαστροκώστα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι.
Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά στα τελευταία λεπτά οι προσπάθειες των νεαρών δεν ανησύχησαν όμως τον Μπιμπάι που πέρασε το πιο ήσυχο απόγευμα της καριέρας του.

Ολυμπιακός Χ.Τζουβάρας Ραβανός Στρατής Φρυγανάς Γ. Φρυγανάς Χ. Μυτάκης(88΄Προίσκος) Αργύρης Τζαφέρος Βαρτζής(62΄ Χατζηαντωνίου) Πάλλης Φρυγανάς Χρ.(65΄Αθανασόπουλος)

Λήλας Βασιλικού Μπιμπάι Τζάβρας Τόουφρε Καρλατήρας( 62΄Μαστροκώστας) Παλαιολόγος Τσολάκος Βρεττός Καραχάλιος(86΄ Κατσίμπρας) Τσομπάνης(75΄Σεινταράς) Αγγελάτος Γ. Αγγελάτος Δ.(85΄Μπούρικας)