Προβάδισμα ανόδου για τον Αιγέα Πετριών

Ο Αιγέας Πετριών επικράτησε με 2-0 του Π.Α.Ο.Λιχάδας στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ για άνοδο στη β΄ κατηγορία.
Κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης και του άσχημου αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Βατώντα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίζουν ποδόσφαιρο με τους νικητές να επικρατούν χάρη της φυσικής τους κατάστασης και των περισσότερων λύσεων στον πάγκο.
Ο Αιγέας απείλησε πρώτος στο 10΄ με την κεφαλιά του Αρβανίτη να μη βρίσκει στόχο.
Ο Π.Α.Ο. στο 13΄ βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Φαράντο να σουτάρει αδύναμα στην αγκαλιά του Δεμερτζή.
Με τον Αιγέα να πατάει καλύτερα και την Λιχάδα να βρίσκεται σε θέση άμυνας στο 23΄ το σουτ του Βυργιώτη Σ. έδιωξε ο Αρετσίνης σε κόρνερ.
Τελευταία καλή φάση για το πρώτο μέρος ήταν στο 30΄ με τον Παπαγεωργίου να σουτάρει δυνατά έπειτα από έξοχη ατομική ενέργεια με τον Αρετσίνη και πάλι να δηλώνει παρόν.
Στην επανάληψη ο Αιγέας άνοιξε το σκορ στο 57΄ με πλασέ του  Παπασταματίου έπειτα από σέντρα του Βυργιώτη Στ. από δεξιά.
Η Λιχάδα προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με τα στημένα του Τριανταφύλου τα οποία όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Όσο περνούσε ο χρόνος οι δυνάμεις εγκατέλειπαν τους παίχτες με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού.
Τη νίκη για τις Πετριές κλείδωσε στο 85΄ με πλασέ ο Καβαλάρης ενώ προηγουμένως η μπάλα είχε σταματήσει στο κάθετο δοκάρι στο σουτ του Παπασταματίου

Π.Α.Ο.Λίχας:
Αρετσίνης, Πισσάκης, Καλούτης, Δέδες, Λαμπόπουλος, Τριανταφύλου,  Παπαχρήστου,  Χατζής,  Φούσκας,  Πλατσάι, 55΄ Ζαγκανάς),Φαράντος

Αιγέας Πετριών:
Δεμερτζής Κ, Παπαγεωργίου, Βυργιώτης Κ, (58΄ Καβαλάρης), Ζήσης,  Αρβανίτης, Βυργιώτης Κ,  Βυργιώτης ΣΤ, Παπασταματίου, (85΄ Γκόρος), Δεμερτζής Π,  Καραβάς,(63΄Ευδοξιάδης), Δεμερτζής Π, (80΄Μουλάς)
Η βαθμολόγια των μπαράζ
Θ
Ομάδες
Αγ
Δ -Τ
Β
1
Αιγέας Πετριών
1
2-0
3
2
ΠΑΟ Λίχας
1 0-2 0
-
ΑΕ Ληλαντίου
0 0-0 0