Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αιγάλεω- Απόλλων Ερέτριας :Ηττήθηκε από τα έντεκα βήματα

Την ήττα γνώρισε ο Απόλλωνας στο Αιγάλεω με 3-0 με τα δύο γκολ των γηπεδούχων να επιτυγχάνονται από το σημείο του πέναλτι.
Με την ομάδα του Δ.Βαλκάνου να έχει καλό πρόσωπο για περίπου μία ώρα παιχνιδιού χωρίς όμως να καταφέρνει να φανεί απειλητική εκτός μία - δύο περιπτώσεων η έκταση του σκορ μάλλον την αδικεί.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έχοντας στην συνθεσή τους παίχτες με παραστάσεις super League πήραν τη νίκη μπαίνοντας με το δεξί στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Το σκορ άνοιξε για το Αιγάλεω στο 13΄ με πέναλτι ο Βέρμπης για μαρκάρισμα του Ρούσσου πάνω στον Γουνδουλάκη.
Μία φάση που φαίνεται πως ο  διαιτητής δίνει την παράβαση με ευκολία με τον Γουνδουλάκη να παίρνει περισσότερο το σφύριγμα λόγω της εμπειρίας του.
Παρά την ψυχρολουσία οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και στο 34΄ το τρίγωνο Τόρα- Βαλκάνου - Μώρου είχε τελικό αποδέκτη τον τελευταίο που σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στην επανάληψη και όσο περνούσε ο χρόνος οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την πιεσή τους και στο 78΄ κέρδισαν δεύτερο πέναλτι.

Ο Μπαλόζι στην προσπαθειά του να ανακόψει τον Βέρμπη υπέπεσε σε παράβαση με τον Γουνδουλάκη να γράφει το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 87΄ με πλασέ ο Βέρμπης δίνοντας τέλος στη σεμνή τελετή στο Σίτι.

Αιγάλεω (Βασιλειάδης): Γιώρας, Τσαφταρίδης, Ζουμπουλάκης (10’ Μαγκάκης), Παπασάββας, Παπαζαχαρίας, Μαρής, Φαρινόλα, Μπέλερης, Βέρμπης, Ραχίμ (78’ Άντι), Γουνδουλάκης (77’ Μπαττής)

Απόλλων Ερέτριας (Βαλκάνος): Μπασινάς, Μετσανάι, Ρούσσος, Βαλκάνος, Χριστοδουλόπουλος, Καλοχωρίδης, Μώρος, Μπαλόζι (85’ Κοντός), Ντουλαβέρης, Τόρα, Αμαραντίδης (71’ Κοκκάλας)