Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ταμυναϊκό 2-0 την Καστέλλα

Με 2 γκολ στο Α' ημίχρονο και με καλή παρουσία για 60' λεπτά ο Ταμυναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει τις Καστέλλας και να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο απέναντι στην Καστέλλα που από την αρχή του αγώνα έπαιξε αμυντικά και δεν απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Στο 15' ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ όταν ο Βρέττος έκανε παράλληλη μπαλιά και ο Λεωνίδας Πιλάτης με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0.
Στο 25' ο Αναστασίου Ι σούταρε έξω από την περιοχή αλλά ο Καραχάλιος μπλόκαρε.
Στο 26' ο Ταμυναϊκός διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Φωτόπουλος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Λάμπρου με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0, ξεσηκώνοντας το Τσαρπάλειο που χειροκρότησε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ.
Στο Β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν στα πρώτα 15' λεπτά έχοντας 2 καλές ευκαιρίες με τον Κρόκο στο 46' και στο 54' αλλά και στις δυο περιπτώσεις ο Καραχάλιος Ι ήταν σε ετοιμότητα, και ένα καλό σουτ που κατέληξε άουτ είχε ο Πιλάτης Κ στο 72'.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις 2 ομάδες να περιμένουν το τελικό σφύριγμα του κ Βελέτζα.
Στον πάγκο της Καστέλλας έκατσε ο νέος τεχνικός Γιάννης Μπασούκος ο οποίος είχε κάνει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα καθώς αντικατέστησε τις τελευταίες μέρες τον Θανάση Σμπρίνη που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας  και στον οποίο το Evia Goal εύχεται περαστικά και καλή ανάρρωση.



Ταμυναϊκός: Γιάννης Καρβέλης
 Μητακίδης, Φωτόπουλος, Πιλάτης Λ, Κουτσαυλής, Αναστασίου Β, Αναστασίου Ι, Κρόκος(74' Λουκάς), Πομαρές(63' Πιλάτης Κ), Λάμπρου(80' Καρατζάς), Ποδαράς(88' Κροκόδειλος), Βρέττος.






Καστέλλα: Γιάννης Μπασούκος
Καραχάλιος Ι, Γραμματικόγιαννης Θ, Οσμάνι, Τριανταφύλλου, Παυλίδης, Κουβούσης(34' Χασάνδρας), Αρχοντούλης(77' Λεοντής), Μαρίνος(46' Ξύγκης), Βλάσσης, Γραμματικόγιαννης Αν, Δεληγιώργης.