Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζει ακάθεκτη η Προποντίδα


Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα άλλα και αρκετά καλό από πλευράς θεάματος η Προποντίδα πήρε την πρόκριση επικρατώντας στην παράταση με 3-2 των Ωρεών.Οι νεαροί του Δ.Καραγιάννη με καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο μέρος πήραν την πρόκριση στους ''8'' του κυπέλλου Ευβοίας αποκλείοντας μετά τον Αστέρα άλλη νία ομάδα της πρώτης κατηγορίας.Οι Ωρεοί από την πλευρά τους θα μπορούσαν να φύγουν από το Πάρκο με την πρόκριση αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με πλασέ του Τσιαμπαλή που νίκησε τον Δαμάσκο με διπλή προσπάθεια.Παρά την ψυχρολουσία οι Ωρεοί ισοφάρισαν στο 16΄ με κεφαλιά του Μαυρούτσικου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μούστου.΄Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα η Προποντίδα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Φρυγανά.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αθανασίου δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα.Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την αποδοσή τους και ευτύχισαν στο 65΄ με κεφαλιά του Καπλανάι να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια
Παρά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Εκεί ο Φρυγανάς στο 115' από τα έντεκα βήματα σε πέναλτι που κέρδισε ο Στούπας έδωσε την νίκη και συγχρόνως την πρόκριση στην Προποντίδα.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ: Τσιβλέρης, Αθανασίου, Αναγνώστου, Μωραϊτης (70' Παράκατης), Χ. Φρυγανάς, Μώρος, Βελούσι (46' Στούπας), Μπόζντα, Τσιαμπαλής, Τσακόγιας (58' Τζίβας), Γκιόσι (85' Αντωνίου)

ΩΡΕΟΙ: Δαμάσκος, Τζαφεράι, Σταματονικολός, Γιουκάι, Βασιλείου, Καπλανάι, Μούστος (94' Καραπάνος), Ι. Μαυρούτσικος, Γαλούπης, Δημ. Αθανασίου, Μπαλάνος (70' Μαργέτης).
Επιμέλεια:Χ.Σεφερλής