Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γλίτωσε το κάζο η Χαλκίδα

Τα Αλάτσατα έβαλαν δύσκολα στον Α.Ο.Χ. στο σημερινό αγώνα κυπέλλου και χρειάστηκε ένας κεραυνός του Μπασινά στο 85΄ να λυτρώσει την ομάδα του Δ.Λύκου.
Οι γηπεδούχοι του Σ.Γιαννάκη παίζοντας μαζική άμυνα κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους φιλοξενούμενους. και όποτε τους δινόταν ευκαιρία έβγαιναν στην κόντρα.
Η Χαλκίδα από την πλευρά της χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς οι οποίοι εκτός έναν-δύο δεν ικανοποίησαν με την αποδοσή τους.
Με την Χαλκίδα να έχει τον πλήρη έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να δυσκολεύεται όμως στην τελική προσπάθεια ο Δ.Λύκος έριξε στο παιχνίδι Χαραλαμπίδη και Πλούμη για να καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Ο Πορτιέρο των γηπεδούχων Δεληγιάννης σταμάτησε τις προσπάθειες των Σπυριδάκη στο 55΄ και Βέργου στο 75΄ από πλεονεκτική θέση.

Την λύση έδωσε ο Μπασινάς στο 85΄ με δυνατό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.
Ο νεαρός ήταν από τους δραστήριους του Α.Ο.Χ. δείχνοντας στον Δ.Λύκο πως μπορεί να του δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή.
Απόρροια των δυνατών μαρκαρισμάτων από τους γηπεδούχους ήταν ο τραυματισμός του Πατερίτσα που έφυγε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.

Αλάτσατα; Δεληγιάννης Μπιτζανάκης Κορίτας Ντούκα Τσιτσόπουλος Ξιφαράς Καρλαντελίδης(65΄Τσάλλας Γ.) Γκίνης Ντόκα Βλάχος Τσάλλας Δ.(40΄Κουτσαβλής)

Α.Ο.Χαλκίς; Ανδρούτσος Σταματούκος Δούλος Μιχελής Τόλης Πατερίτσας(λ.τ.40΄Πλούμης) Μπερίσα Μπασινάς Παλαιολόγος(65΄Χαραλαμπίδης) Παπαδάκης Σπυριδάκης(72΄Βέργος)\