Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σκεπαστή-Μακρυκάπα:Τη νίκη έδωσε ο αρχηγός

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο λεπτό η Σκεπαστή πήρε το τρίποντο  επικρατώντας με 1-0 της Μακρυκάπας.
Με τις δύο ομάδες να έχουν τις φάσεις να πετύχουν το γκολ τυχερή στάθηκε η Σκεπαστή η οποία εκμεταλλεύτηκε ένα στημένο παίρνοντας τη νίκη.
Ο Τζουβάρας στο 18΄ απογειώθηκε διώχνοντας σε κόρνερ το φάουλ του Θαλασσινού.
Μετά το 20΄ η Μακρυκάοπα πήρε μέτρα στο γήπεδο έχοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Βουρδάνο στο 28΄ και τον Κουτσαβλή στο 35΄ που σταμάτησε ο Σωτηρόπουλος.
Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ανέβασαν ταχύτητα με τους γηπεδούχους να επισκέπτονται συχνότερα τα καρέ του Τζουβάρα.
Στο 68΄ ο αρχηγός Θαλασσινός Ι. πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ν.Κιαπέκο είδε τον Καρκαλή να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 70΄ αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες.
Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό με την Μακρυκάπα στο 83΄ να έχει δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κουτσαβλή.
Η Σκεπαστή βρίσκοντας κενά στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων θα μπορούσαν να κλειδώσουν τη νίκη στο 87΄ όμως ο Τζουβάρας έπεσε στα πόδια του Καρατζούδη αποσοβώντας το δεύτερο γκολ.
Τελευταία καλή φάση για την Μακρυκάπα στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Μπασινά από πλεονεκτική να μη βρίσκει στόχο.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ : Σωτηρόπουλος, Ι.Αθ. Θαλασσινός, Ανδρέου, Κωνσταντός, Π. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ι. Θαλασσινός, Αλεξίου (70' Καρατζούδης), Θαν. Θαλασσινός (89' Κουρκούτζελος), Δημ. Γερογιάννης (72' Αγιασοφίτης).

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ : Τζουβάρας, Λέκκας, Χ. Χασάνδρας, Αν Καρκαλής, Νάσος Γκίκας (75' Κούκουρας), Μπασινάς, Νικ. Γκίκας, Τσουμάνης, Βουρδάνος (46' Μπαϊμπάκης), Σίδερης, Κουτσαυλής.