Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Α.Ο.Χαλκίς- ΠΑΣ Κόρινθος:Νίκη με άμυνα γρανίτη

 Ο Α.Ο.Χαλκίς παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα καλό ποδόσφαιρο πήρε τη νίκη επικρατώντας με 1-0 της Κορίνθου στο Δημοτικό της πόλης.
Με τους παίχτες του Δ.Λύκου να είναι εμφανώς καλύτεροι των αντιπάλων τους πήραν το τρίποντο που τους δίνει ψυχολογική ώθηση εν όψη των δύο εκτός έδρας παιχνιδιών που ακολουθούν.
Αξίζει να αναφερθεί η αμυντική λειτουργία που δεν πιάστηκε απροετοίμαστη σε καμία φάση μένοντας η εστία απαραβίαστη για δεύτερο παιχνίδι.
Η Κόρινθος ήρθε στη Χαλκίδα με σκοπό το βαθμό της ισοπαλίας με τους παίχτες του Γ.Βασιλόπουλου να μη κάνουν ουσιαστικά τελική προσπάθεια.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Χαλκίδα να μπαίνει επιθετικά έχοντας δύο προσπάθειες στο 10΄ με τον Ντελέκο και στο 22΄ με τον Πλούμη  οι οποίες σταμάτησαν στον Λουτριώτη.
Μετά την πρώτη μισή ώρα ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο χωρίς να πατάνε περιοχή.
Στην επανάληψη η Χαλκίδα ανέβασε την αποδοσή της και σε αυτό έπαιξε ρόλο η είσοδος του Χαραλαμπίδη που έδωσε ζωντάνια.στην επιθετική γραμμή καθώς και η απόδοση του Β.Ντελέκου που παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος.
Στο 53΄ η καρφωτή κεφαλιά του Βέργου δεν βρήκε στόχο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντελέκου.

Η καλύτερη στιγμή για τον Α.Ο.Χ. ήταν στο 60΄ όταν η κεφαλιά του Ντελέκου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Λουτριώτη.
Το γκολ της νίκης ήρθε στο 65΄ με τον Βέργο να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούρα.
Το γκολ έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους που αν ήταν πιο προσεχτικοί θα μπορούσαν να κλειδώσουν τη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στα λεπτά που απέμειναν να φτάσουν στην ισοφάριση μη βρίσκοντας όμως τον διάδρομο προς την εστία του Σταυριανού.
Κάποια μακρινά σουτ όπως του Τορεζάνι στο 75΄ ήταν βούτυρο στο ψωμί του πορτιέρου της Χαλκίδας.

                               
Α.Ο.Χαλκίς: Σταυριανός Μπουζούρας Νυφαδόπουλος Σχίζας Γιαλαμίδης(65΄Άντεμ) Χολέβας Ντελέκος Ντάμπος(82΄Πατερίτσας) Βέργος Βλάχος(56΄Χαραλαμπίδης) Πλούμης(85΄Μπασινάς)

ΠΑΣ Κόρινθος; Λουτριώτης Παπανικολάου Γάλλας Λαμπρογιώργος Βελέντζας Παικόπουλος(73΄Ροσσιάν) Πάουλο Σίδερης Μαναριώτης(85΄Καρβελάς) Τορεζάνι Ατματζίδης