Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λήλας-Καλοχώρι-Παντείχι: Δεν κέρδισαν δεν έ(χ)ασαν

 Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχτηκαν Λήλας και Καλοχώρι-Παντείχι με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έψαξαν τη νίκη σίγουρα ο βαθμός της ισοπαλίας τους δίνει ώθηση στην προσπάθεια που κάνουν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Λήλας ξεκίνησε επιθετικά με τον Τ.Μακρή να απειλεί στο 9΄ και το 12΄ οι κεφαλιές του οποίου όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πατάνε καλύτερα και στο 31΄ ο Πεσχύρας από πλάγια θέση πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Δρεναφτσή.
Ο Λήλας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ σε καίριο σημείο του παιχνιδιού ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου με κεφαλιά του Μακρή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βάθη.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα με πλασέ του Καραμπά.
Με την ψυχολογία υπέρ του το Καλοχώρι -Παντείχι πήρε μέτρα στο γήπεδο με τους γηπεδούχους όμως να έχουν τη χαμένη ευκαιρία του παιχνιδιού.
Στο 76΄ ο Μακρής πέρασε και τον Δρεναφτσή το πλασέ του όμως σε κενή εστία πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
Το Καλοχώρι -Παντείχι στο 82΄ έκανε την ολική ανατροπή με τον Ζουρμπουλή Χ.να δέχεται τη κάθετη πάσα πλασάροντας για το 1-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Ο Λήλας μη έχοντας άλλη επιλογή βγήκε μπροστά για την ισοφάριση αφήνοντας παράλληλα κενούς χώρους στον αντίπαλο.
Στην τελευταία φάση ο Τσούρα εκτέλεσε το φάουλ γεμίζοντας στην περιοχή των φιλοξενουμένων με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι για χέρι αμυντικού του Καλοχωρίου-Παντειχίου.
Ο Μπαλόζι ήταν ψύχραιμος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στον Λήλα με τους φιλοξενούμενους  απαρηγόρητους να μη μπορούν να το πιστέψουν .

Λήλας Βασιλικού: Τόρα Κικίδης Ευαγγελινός Χαζαρίδης Τσούρα Αγγελάκης Παπίλας Πεσχύρας (62΄Ζευγολάτης) Μακρής Μπαλόζι Βάθης (60΄Αλεξίου)

Καλοχώρι-Παντείχι: Δρεναφτσής Ντούκα Καραλής Ίσσαρης Γατσής (80΄Δαμπάνης) Ζουρμπουλής Π. Ζαχαριάδης (88΄Πάντος) Σαμαρτζής Ζουρμπουλής Χ. (85΄ Σακάλογλου) Καραμπάς Σαμπάνης