Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Ωρεών – Αστέρας Βατώντα 1 – 2

Για την τέταρτη αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας η Ωρεοί αν και προηγήθηκαν στην έδρα τους, ηττήθηκαν τελικά από την νεαρότατη ομάδα του Αστέρα Βατώντα με τελικό σκορ 1-2.
Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα των Ωρεών γνωρίζει την τέταρτη ήττα της και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Βατώντα να βρίσκεται βαθμολογικά στη δεύτερη.

Οι Ωρεοί ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ γρήγορα, στο 8ο λεπτό συγκεκριμένα, μετά από μια  επίθεση που βρήκε τον Αρβανίτη κοντά στα δίχτυα του Γαλάνη και με το κεφάλι βρήκε τα δίχτυα, 1-0 (γκολ που είναι και το δεύτερο της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα).
Να σημειώσουμε πως στο 8΄ ο Μπίτζος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών των γηπεδούχων.
Η νεαρή ομάδα όμως του Δημήτρη Λύκου δεν έδειξε να πτοείται και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 32΄ με  κεφαλιά του Καπόνη , 1-1, σε μια φάση που ο Τριανταφύλλου των γηπεδούχων τραυματίστηκε και αν και συνέχισε μέχρι τέλους του ημιχρόνου, αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να γίνει αλλαγή με τον Κομνηνό.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των φιλοξενούμενων έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ,   παίρνοντας τελικά κεφάλι στο σκορ αλλά και τη νίκη στο 50΄ όταν ο Κρητικός από κοντά βρήκε τα δίχτυα του Αλεξίου και έκανε το 1-2, με τους  Ωρεούς να διαμαρτύρονται πως η μπάλα είχε βγει πλάγιο άουτ στο ξεκίνημα της φάσης και μάλιστα πως ο βοηθός το είχε υποδείξει.


ΑΟ Ωρεών (Παναγιώτης Αναγνώστου):
Αλεξίου, Πανταζής, Καραδημήτρης, Τριανταφύλλου (46′ Κομνηνός), Μαργέτης, Αθανασίου, Αρβανίτης (89′ Ζουζουλής), Στραφιώτης, Μπλέτσας, Φούσκας (68′ Ουράι), Μπαλάνος (84′ Κούκης).


Αστέρας Βατώντα (Δημήτρης Λύκος-Σταμάτης Μεθενίτης):
Γαλάνης, Μάτιας, Σκούρος,  Μπίτζος Ι, Κατόλης Ι, Μεϊμέτης (29′ Κρητικός),  Κατόλης Α, Σεΐτης, Μπίτζος Σ, Μπασινάς, Λαλάκος.

Διαιτητές: Ρέτσας (Δούκας-Μπακατσέλος).

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί