Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

«Από τον πάγκο» η Ιστιαία 2-1 την Καστέλλα


Την δεύτερή της νίκη πήρε η Ένωση Ιστιαίας επί της Καστέλλας με 2-1 στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας.  Ο αγώνας ήταν ο πρώτος για τη νέα αγωνιστική περίοδο που η ομάδα της Ιστιαίας έπαιξε στην έδρα της, μιας και εξέτισε την ποινή που της είχε επιβληθεί από πέρισι.

Η ομάδα της Ιστιαίας εμφανίστηκε στο γήπεδο με πολλούς «μικρούς» οι οποίοι και της έδωσαν λύση για το αποτέλεσμα.

Στο 65΄ ο Παπασταμούλος που είχε πριν λίγο  μπεί σαν αλλαγή, με προσωπική του προσπάθεια έκανε «επέλαση» προς την εστία του Δεληγιάννη και μόνη λύση για τους φιλοξενούμενους ήταν το πέναλτι. Η εκτέλεσή του ήταν εύστοχη από τον Λυσσέα που έκανε το 1-0.

Στο 75΄ ο Στεργίου που και αυτός  είχε μπει σαν αλλαγή πριν λίγα λεπτά,  σουτάροντας έξω από την περιοχή βρήκε τα δίχτυα της Καστέλλας και έκανε το 2-0.

Η Καστέλλα το μόνο που κατάφερε ήταν στο 92΄ να μειώσει  σε 2-1 με τον Παπαδόπουλο.

ΣΣ: Η ομάδα της Ένωσης  Ιστιαίας  κάλεσε τους φιλάθλους του αγώνα να βοηθήσουν τον μικρό Παναγιώτη – Ραφήλ ρίχνοντας ότι μπορούσαν στο κουτί που βρισκόταν στην είσοδο του γηπέδου.

Ένωση Ιστιαίας (Δήμος Τσελίκας-Δημήτρης Ζουπανιώτης): Μουρίδης, Φώτου, Μαχός, Καλιβάτσι, Χονδρός, Πετής (81΄ Σταματόπουλος), Ιωσήφ (57΄ Στεργίου), Λυσσέας, Ασαμόα (63΄ Παπασταμούλος), Γαβριήλ (16′ Κατσάρης λ.τ.), Σταμούλος.

Καστέλλα (Τάκης Σπυρόπουλος): Δεληγιάννης, Καλυβίτης (79΄ Δεδεμπίλης), Γούσιας, Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Κουβούσης, Μπρέλλος (57΄ Χρυσός), Δημόπουλος, Τριανταφύλλου, Γραμματικόγιαννης, Ντεγιάννης (84΄ Μαμτζαδέριας).

Διαιτητές: Πόγκας  (Καρβελάς – Παπαθανασίου)