Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρωταπριλιάτικη φάρσα η μεταγραφή του Δημήτρη Ματθαίου. Καλό μήνα σε όλους τους αναγνώστες του EviaGoal


Φίλοι αναγνώστες του EviaGoal, ελπίζουμε να καταλάβατε ότι η χτεσινή μας ανάρτηση σε σχέση με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από την «ΠΑΕ Λεβαδειακού» για τον Δημήτρη Ματθαίο του «Βυζαντίου Νέου Πύργου», πως ήταν απλά μια ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ φάρσα που κάναμε, για να τηρήσουμε και εμείς το έθιμο της Πρωταπριλιάς.

Ελπίζουμε να μη το πήρατε και πολύ στα σοβαρά και ζητάμε συγνώμη αν κάποιους αναστατώσαμε. Ήδη έχουμε ενημερώσει τον Δημήτρη Ματθαίο για το γεγονός.

Φίλοι μας, καλή Άνοιξη να έχουμε και με υγεία να περάσουμε και το Πάσχα. Όσο για την φάρσα μας, ήταν ένα μικρό γεγονός που σας ξεγελάσαμε, με σκοπό να γελάσουμε τελικά όλοι μας με αφορμή την πρωταπριλιά.

Μπεκιάρης Χρήστος
                                      -------------------------------------------------------------------
Το επίμαχο  άρθρο που αναρτήσαμε χτες ήταν το ....


Οι επαφές και οι πληροφορίες μας από την απέναντι πλευρά της Εύβοιας, από πλευρά Στερεάς Ελλάδας δηλαδή, μας πληροφορούν με μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία που αν και θελήσαμε, δεν καταφέραμε ούτε να διασταυρώσουμε αλλά ούτε και να πάρουμε επιβεβαίωση.
Η πληροφορία μας λέει λοιπόν ότι ο Δημήτρης Ματθαίος, ο άνθρωπος που παίζει σαν τερματοφύλακας στο «Βυζάντιο Νέου Πύργου» και ο οποίος όπως γράψαμε πριν δυο μέρες, έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα «Ακαδημία Τερματοφυλάκων», είχε μια πολύ δελεαστική πρόταση.
Η πρόταση ήλθε από την «Π.Α.Ε. Λεβαδειακός» για να προσληφθεί μάλλον σαν προπονητής τερματοφυλάκων στη ομάδα και μάλιστα δια στόματος αλλά και επιλογής  του  μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Κομπότη.
Αυτό που μπορούμε να πούμε από πλευράς του Δημήτρη Ματθαίου είναι πως σκέφτεται αυτή την πρόταση μιας και στην περιοχή έχει χτίσει τη ζωή του και όχι μόνο αυτό. Έχει τάξει τον εαυτό του στο «Βυζάντιο Νέου Πύργου» και για το λόγο αυτό και ξεκίνησε την «Ακαδημία τερματοφυλάκων» του. Σκέφτεται αυτά τα παιδιά που προπονεί αυτή τη στιγμή και αν η πρόταση είναι δελεαστική, ακόμα δεν έχει αποφασίσει πως θα κινηθεί. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να δώσει μια απάντηση το συντομότερο δυνατό μιας και η πρόταση αφορά την νέα αγωνιστική σεζόν.
Εμείς να συγχαρούμε τον Δ.Ματθαίο, αν και δε μας επιβεβαίωσε την πληροφορίας μας και να του ευχηθούμε καλή απόφαση.

Μπεκιάρης Χρήστος