Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2014: Λήλας Βασιλικού VS Παντριαδικός 0 - 0.

Η μοιρασιά των πόντων σίγουρα δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο, μιας και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για γκολ , χωρίς αυτό να επιτευχθεί. Ο Παντριαδικός ήταν καλύτερος του αντιπάλου του για περίπου 70΄λεπτά , όπου η ομάδα του Λήλαντα ξεκίνησε την δική της αντεπίθεση χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.
   Το φίλμ του αγώνα.
7΄Εκτέλεση φάουλ του Κεχαγιά στο 2ο δοκάρι ,δεν μπόρεσε ο Σαρρής από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Γιάνναλου.
12΄Ο Γκούμας θα βρεθεί σε καλή θέση στην περιοχή της Τριάδας αλλά το πλασέ που επιχείρησε πήγε στην αγκαλιά του Τσάμαρη.
15΄Τετ-α-τετ του Σκριβάνου αποκρούει ο Γιάνναλος.
40΄Πάλι ο Σκριβάνος μετά την κάθετη πάσα του Κατσίκη , απέναντι από τον Γιάνναλο δεν μπορεί να τον νικήσει για 2η φορά.

41΄η μεγαλύτερη ευκαιρία της Τριάδας θα έρθει από το ελεύθερο λάκτισμα του Τσάμαρη στο ύψος της περιοχής του Λήλα ' Ο Κουιμτζίδης ακολούθησε τη μπάλα και μετά τη λάθος εκτίμηση του Κουτσαυλή, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον εξελθόντα Γιάνναλο, αλλά ο Γούναρης ακολούθησε την φάση και πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή να την διώξει σε κόρνερ.
70΄Ο Γούναρης από πλάγια αριστερά μπήκε στην περιοχή της Τριάδας αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Τριάδας. Στο  1ο λεπτό των καθυστερήσεων εκτέλεση φάουλ από τον Λήλα στο πέναλτι  φαίνεται να αιφνιδιάζει τον Τσάμαρη που έδιωξε ενστικτωδώς για να απομακρύνουν στην συνέχεια οι αμυντικοί της Τριάδας. Δυο λεπτά αργότερα ο διαιτητής του αγώνα κ. Λάμπρου σφύριξε τη λήξη του παιχνιδιού που άφησε τις δυο ομάδες στο μηδέν και δίκαια μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Πολύ καλή η διαιτησία των Λάμπρου, Καμπούρη, Φίλου.

Λήλας Βασιλικού (Καλλιμάνης)
Γιάνναλος, Κατσικαβάλης, Γούναρης, Καρλατήρας, Κουτσαυλής, Χαλιώτης, Βλάχος (Σιμιτζής), Ντρέκης (Ντούνας), Γκούμας, Αγραφιώτης, Ζαχαριάς (Μπράχο).
Παντριαδικός (Μπιρσίμης)
Τσάμαρης, Κουνής (Καραμπέτσος), Κεχαγιάς (Γιαννουκάκος), Μπόκαρης, Σταύρου, Σαρρής , Χασάνδρας, Κατσίκης, Κουιμτζίδης, Σκριβάνος, Χασάνδρας Δ (Καραντάκης).


>