Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Απριλίου 2014: Μεγαλειώδη νίκη του Ηρακλή Ψαχνών 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου (VIDEO)

Πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ηρακλής όλης της Εύβοιας με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, αν και στις καθυστερήσεις καρδιοχτύπησε με το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι αλλά η τύχη χαμογέλεσε στον Ηρακλή.
Από το πρώτο λεπτό ο Ηρακλής βρέθηκε σε θέση βολής όταν ο Ντάνιελ στο 3' βρέθηκε τετ-ατέ με τον γκολκίπερ του Βόλου Γκίτκο, δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 8' σε εκτέλεση κόρνερ ο Ιωάννου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο που ο Ηρακλής είχε την υπεροχή οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα αλλά δεν απείλησαν την εστία του Αθανασόπουλου. Στο 36' ο Μπουμάλ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά γλίστρησε κι έτσι δεν κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα στην εστία του Γκίτκου.

Έτσι κύλησε το πρώτο μέρος, μοιρασμένο μετά το 20' και το σφύριγμα της λήξης έστειλε ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και ανέλαβε πρωτοβουλία κινήσεων και κατάφερε να προηγηθεί με υπέροχο πλασέ του Κρητικού ύστερα από σέντρα του Μπακομήτρου  1-0.
       Δείτε το γκολ του Ηρακλή Ψ 
        από το ΟΤΕ σπορ 2

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν για να πετύχουν την ισοφάριση  και οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν. Στο 79' ο Ολυμπιακός σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε από τον Διαιτητή για επιθετικό φάουλ, ενώ η πίεση από πλευράς φιλοξενούμενων εντάθηκε αλλά η σωστή αμυντική τακτική του Ηρακλή Ψαχνών δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν πρόβλημα στην εστία του Αθανασόπουλου. Και ήρθε η φάση του 94' 'οταν ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Γκούρμα και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου. Μετά την φάση ο διαιτητής σφύριξε την λήξη και όλο το γήπεδο πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη. 

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας):
 Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Ντελέκος (46' Τσούτσης), Μπουμάλ (Νικολόπουλος), Μπακομήτρος, Γκμπαγκουιντί (75' Οχάντζα), Κρητικός.

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντελής):
 Γκίτκος, Μελίσσης, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Καρράς, Κριστόμπαλ, Πινδώνης (59' Μπρέσκα), Ρόκας, Μόνχε (65' Κατσίκης), Ιωάννου (80' Νικολιάς), Γκούρμ.