Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αφιέρωμα στον Γίγαντα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου

Δέκα χρόνια πέρασαν  χωρίς τον Ηλία Κουτσουφλάκη. Το Eviagoal σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον γίγαντα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου σας παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα στην μνήμη του.

Ο Ηλίας Κουτσουφλάκης άρχισε να παίζει μπάλα το 1963 Δόξα Προκοπίου, στην οποία αγωνίστηκε ως το 1983. Αμέσως μετά αναλαμβάνει την ομάδα ως πρόεδρος του Α.Σ. ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και καταφέρνει να κατακτήσει το 1998 και το 2003 το πρωτάθλημα Ευβοίας και να συμμετάσχει στη Δ' Εθνική. Η αναγνώριση και ο σεβασμός από ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού είναι πλέον δεδομένα για το αποτέλεσμα της δράσης του και για την αφοσίωσή του στο μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό. Χαρακτηριστική η έκφρασή του πάντα: «Σε όποια κατηγορία και να είμαστε, μπάλα παίζουμε».
Σε μια επαρχία που από το 1990 και μετά μαστίζεται από την ανεργία και τα ναρκωτικά εμφανίζονται ακόμα και μέσα στα σχολεία, με πολλή προσωπική δουλειά και αυταπάρνηση, ο Ηλίας Κουτσουφλάκης γυρνούσε από χωριό σε χωριό, από σπίτι σε σπίτι, προκειμένου να προσεγγίσει τους νέους και να τους δείξει την «άλλη» επιλογή, το δρόμο που τους βγάζει από την αδράνεια και το άσκοπο ξόδεμα της ζωής τους. Ηταν πάντα μπροστάρης στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες, πιστός μέχρι το τέλος στα κομμουνιστικά ιδανικά και αξίες.
Ο Ηλίας Κουτσουφλάκης έφυγε απ' τη ζωή τον Αύγουστο του 2013 και ο αποχαιρετισμός σ' αυτόν ήταν πάνδημος. Η μετονομασία του γηπέδου είναι ο αυτονόητος ελάχιστος φόρος τιμής στην προσφορά του.

Ο Γιώργος Νικολάου στο Φωνή τον Σπόρ έγραψε:
Συγκινητική ατμόσφαιρα στην ονοματοδοσία του νέου γηπέδου του Προκοπίου σε Στάδιο «Ηλίας Κουτσουφλάκης»
Εννιά Νοεμβρίου 2013. Μια μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων μας. Ότι και αν πούμε, ότι και αν γράψουμε για την προσφορά του αείμνηστου Ηλία Κουτσουφλάκη
στη Δόξα Προκοπίου και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο θα είναι λίγο. Πάνω από 45 χρόνια υπηρέτησε πιστά την αγαπημένη του ομάδα ως ποδοσφαιριστής και μετέπειτα ως Πρόεδρος. 
Ένας αληθινός αγωνιστής, ένας πραγματικά αληθινός άνθρωπος που έβαζε το εμείς πάνω από το εγώ.

Σήμερα έγινε η τελετή ονοματοδοσίας στο νέο γήπεδο του Προκοπίου που από ‘δω και στο εξής θα λέγεται Δημοτικό Στάδιο «Ηλίας Κουτσουφλάκης». Ήταν ο ελάχιστος φόρος τιμής που θα μπορούσε να αποδοθεί σ’ αυτόν το μεγάλο ποδοσφαιροπαράγοντα.

Στην τελετή ήταν όλοι παρόντες, οι σύζυγός του Ελένη, τα δύο του παιδιά Γιώργος και Κική, παράγοντες και ποδοσφαιριστές απ’ όλα τα σωματεία της περιοχής, η Δημοτική Αρχή Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας και η Διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας.

Την έναρξη της τελετής πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Στεργίου,
ενώ τα αποκαλυπτήρια της πλάκας που φέρει το νέο όνομα του γηπέδου έκαναν ο γιος του Γιώργος και ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας Ανέστης Ψαρρός.

Συγκινητικός ήταν ο λόγος του προπονητή της Δόξας Διαμαντή Κουτσουφλάκη για το αείμνηστο Πρόεδρο και θείο του, όπως και ο χαιρετισμός του Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Στάθη Λιαγκάκη, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ηλία Κουτσουφλάκη έναν σύγχρονο επαναστάτη.

Χαιρετισμός απεύθυνε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ενώ ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός ανέφερε, πως ήταν ο ελάχιστος φόρος τιμής απέναντι στον αγωνιστή και άνθρωπο Ηλία Κουτσουφλάκη.

Ενα μουσικό οδοιπορικό στον μεγάλο σύντροφο με στιγμές του