Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ποιοτικός αγώνας στο Αυλωνάρι. 1-0 τον Ολυμπιακό Χ. (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Αυλωναρίου στο Δημ. Γήπεδο Ν. Κούκης με 1-0 επί του Ολυμπιακού Χαλκίδας σε έναν αγώνα που είχε πάθος και ποιότητα με δυνατές μονομαχίες.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και έφθαναν πιο συχνά στα καρέ του Αυλωναρίου αλλά ακίνδυνα στο πρώτο εικοσάλεπτο, όπου είχαν ένα σουτ άουτ του Μεταξά στο 18' και ένα αδύναμο πλασέ του Μαστροκώστα στο 23'.
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορόπησαν, είχαν μια καλή στιγμή στο 18' όταν δυνατό σουτ του Δημά έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκόγκος σε κόρνερ, ενώ στο 24' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Καραμπίνη 1-0.
Στο 35' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 35' σε κεφαλιά από κοντά του Μαστροκώστα και στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Σκριβάνο να πλασάρει τετ ατε και να διώχνει με τα πόδια ο Πετράκης.
Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, είχαν δυο καλές στιγμές στο 47' σε κεφαλιά του Βογιατζή άουτ και στο 59' σε πλάγιο σουτ άουτ του Μακρή.
Μετά το 70'ο Ολυμπιακός ανέλαβε και πάλι τον έλεγχο αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην μεγάλη περιοχή του Πετράκη και να τον απειλήσει.
Με δυνατές μονομαχίες ολοκληρώθηκε ο αγώνας χωρίς όμως να απειληθεί καμιά από τις δυο εστίες.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε το Αυλωνάρι να πανηγυρίζει την σπουδαία αυτή νίκη.
Άριστη η διαιτησία του κ. Βρακά και των βοηθών του κ Περιβολάρη και Τακόπουλου
Δείτε στιγμιότυπα και το μοναδικό γκολ του αγώνα

ΑΟ Αυλωναρίου. Βαγγ. Τόγιας:
Πετράκης, Μαρούλης, Φραγγής (90' Μακρυνικόλας), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς, Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας (80' Ζέρβας), Κοτρόζος(72' Τζελίλι).

Ολυμπιακός Χ. Τσιμιχόδημος - Ιωαννίδης:
Γκόγκος, Μεταξάς Ι, Αγγελάτος, Τσολάκος, Κάρο, Σέχου, Ευσταθίου, Μαστροκώστας, Σκριβάνος Π του Λ, ( 63' Τσακουλης), Σκριβάνος Π του Δ, Παπαδέδες.


>