Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά

Ο ΑΠΟ Καστέλλας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής και μετά από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε του ΑΟΝΑ με 4-0. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κιαπέκου με ασφυκτικό πρέσιγκ δεν άφηναν τους φιλοξενούμενους να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, τους υποχρέωναν σε συνεχόμενα λάθη και με τον Μήτρου σε εξαιρετική μέρα έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη που τους έφερε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε ο Μήτρου στο 18΄μετά από κλέψιμο και ασίστ του Λαφαζάνη. Το 2ο γκολ ήρθε 19 λεπτά αργότερα μετά από λάθος της άμυνας των ερυθροκίτρινων ο Μήτρου σέρβιρε αυτή  τη φορά και ο Μπαλαμπάνης με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Ευαγγελινό.
Με τη συμπλήρωση 60 λεπτών στο παιχνίδι ο Γκάβαλης εκτέλεσε φάουλ και ο Σπανός ανενόχλητος με το κεφάλι έκανε το 3-0, και στο 86΄ο Μήτρου έβαλε το κερασάκι στη τούρτα πετυχαίνοντας το τελικό 4-0.

Καστέλλα: (Ν. Κιαπέκος)
 Κηρόπουλος, Γιούλης, Κεχαγιάς (77΄Ταψής), Σπανός, Ράζος, Μπασινάς, Γκάβαλης (86΄Ματράκας), Μήτρου , Λαφαζάνης, Μαντάς, Μπαλαμπάνης (81΄Ζήσης)

ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος) :
 Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι, Κονόμι (76΄Ανδριόλας), Φωτιάδης, Καραλής, Γίγας, Μπαλαμπάνης, Χρόνης  (46΄Χρυσός Απ.) Δεληγιώργης (81΄Κατσαούνης)


>