Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ιστιαίας – Λήλας Βασιλικού: 4 – 2


Επιβλήθηκε σήμερα επι του «Λήλα Βασιλικού» η «ΑΕ Ιστιαίας» σε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στην Ιστιαία, το οποίο έληξε 4 – 2.
Σαφώς ανώτερη η ομάδα της Ιστιαίας σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες. Παρ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι το προσπάθησαν αρκετά, αλλά δε δημιούργησαν τις ευκαιρίες που θα τους χάριζαν το κάτι καλύτερο, εκτός από τις δύο που πέτυχαν τέρματα συν άλλη μία.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν φύγει με μεγαλύτερη διαφορά μιας και είχαν τον έλεγχο της μπάλας, αλλά και τις ευκαιρίες.
Πρίν το εναρκτήριο λάκτισμα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή του αδικοχαμένου Γιάννη Συκιώτη.
Στο 19΄ σε επίθεση της Ιστιαίας, μέσα στην περιοχή του Τσάμαρη δημιουργήθηκε αναμπουμπούλα και σε λανθασμένη έξοδο του πορτιέρο του Λήλα, βρήκε ευκαιρία ο Βασίλης Ανέστης και με τακουνάκι άνοιξε το σκορ, 1 – 0.

Το δεύτερο γκολ ήλθε στο 31΄  όταν ο Χρήστος Ανέστη πραγματοποιεί παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή, η μπάλα αποκρούεται από αμυνόμενους και γυρίζει στα πόδια του Αντώνη Γοργομάτη που σούταρε και βρήκε τα δίχτυα του Τσάμαρη, γράφοντας το 2 – 0.
Στο 59΄ ο Αντώνης Γορογομάτης μπαίνει από αριστερά και δίνει αντίθετα στον Χρήστο Ανέστη που από κοντά τριπλασιάζει τα τέρματα της Ιστιαίας, 3 – 0.
Ο Λήλας μείωσε στο 73΄ με τον Μπράχονα δίνει πάσα στον Καρατζά που από κοντα δεν δυσκολεύτηκε να βρεί τα δίχτυα του Μπιμπάι, 3 – 1.
Δεν πέρασε πολύ χρόνος και στο 82΄ ο Χρήστος Ανέστης εκτελεί φάουλ λίγο μακρύτερα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και με κανονιά στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσάμαρη, διπλασιάζοντας τα σημερινά του τέρματα, 4 – 1.
Ένα λεπτό πριν τη λήξη του κανονικού παιχνιδιού, ο Λήλας εκτελεί φάουλ από καλό σημείο με τον Νάνο που βρίσκει τον Βάθη τετ – α – τετ με τον Μπιμπάι και με ανάποδη κεφαλιά εύκολα βρίσκει τα δίχτυα και μειώνει σε 4 – 2.
Το Δεύτερο μέρος του παιχνιδιού παρακολούθησε ο Πρόεδρος ΕΠΣΕ Γ. Παπακωνσταντίνου μαζί με τον κ. Πίσχινα.

ΑΕ Ιστιαίας


Μπιμπάι, Τριανταφύλλου (60΄ Αντωνίου), Περήφανος Γ, Βασιλείου, Τόουρφρε, Στεργίου, Γαβριήλ (72΄ Αγγελόπουλος), Γοργομάτης Α (72΄ Τούσερτ), Γοργομάτης Ν, Ανέστης Χ, Ανέστης Β






Λήλας Βασιλικού



Τσάμαρης, Κικίδης Δ, Νάνος, Καρλατήρας, Καρατζάς, Χαλιώτης, Κατσικάβαλης, Κουσερής (46΄ Παύλου), Τρίκας, Μαραγκός (70΄ Βάθη), Μπράχος





Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Πριόνας – Παντελάκης

Μπεκιάρης Χρήστος

Κάντε ΚΛΙΚ στη φωτογραφία πιο κάτω για να δείτε το φωτορεπορτάζ