Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

1-0 ο Αμαρυνθιακός στο ντέρμπι με τον Μιαούλη

Χρειάστηκαν 88' για να μπορέσει ο Αμαρυνθιακός να πάρει την νίκη από τον Μιαούλη με 1-0 στο γήπεδο του Γυμνού παρά την καθολική υπεροχή που είχε στο πρώτο ειδικά μέρος. Κατάφερε τελικά στο 88' να σημειώσει το γκολ της νίκης , ενώ στάθηκε και τυχερός σε δυο φάσεις στο 90' που ο Μιαούλης πλησίασε πολύ κοντά στην ισοφάριση.
Με πλήρη υπεροχή των τυπικά γηπεδούχων ξεκίνησε ο αγώνας και στο 8' έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία σε τετ-ατε του Σεϊντόπουλου.
Ακολούθησαν στο 25' άλλη ευκαιρία με τον Κιμουλιάτη, στο 25' και πάλι με τον Σεϊντόπουλο, στο 28' σε σουτ του Κιμουλιάτη και στο 40' σε τετ-ατε του Σεϊντόπουλου.  Το ημίχρονο έστειλε ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με 0-0.
Στην επανάληψη οο Μιαούλης ισορρόπησε τον αγώνα και στο 60' είχε την ευκαιρία να προηγηθεί αλλά το σουτ του Σίδερη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 66' ήταν σειρά του Βαταμίδη να αστοχήσει από κοντά.
Στο 88' ο Αμαρυνθιακός σημείωσε το γκολ που του έδωσε την νίκη όταν ο Κοντος πάσαρε υποδειγματικά στον Αλμπέρτο που με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 90' ο Βαταμίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει ενώ στο 92' σε κενή εστία πλασέ των παικτών του Μιαούλη έσωσαν οι αμυντικοί.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Αμαρυνθιακό νικητή με 1-0.