Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λουκίσια και Ταμυναϊκός μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς 1-1

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στο γήπεδο Λουκισίων η ομώνυμη ομάδα και ο Ταμυναϊκός σε έναν αγώνα που δεν είχε πολλές φάσεις, οι φιλοξενούμενοι κατάφερα να προηγηθούν και να κρατήσουν την νίκη μέχρι το 68΄, όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν ισοφάρισαν και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να πάρουν την νίκη.
Αιφνιδίασαν οι παίκτες του Ταμυναϊκού τους γηπεδούχους και στο 7' κατάφεραν να προηγηθούν όταν μετά από μπαλιά του Πιλάτη η μπάλα έφθασε στον Σταμέλο που με εξαιρετικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 0-1. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Ταμυναϊκός ήταν καλύτερος είχε την υπεροχή και με σύμμαχο τον αέρα μπορούσε μεγαλύτερο σκορ.
Αυτό μέχρι το 69' όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα στα ίσια όταν ο Ντοβίνος επιχείρησε σέντρα σουτ, η μπάλα με την βοήθεια του αέρα πήρε μυστήρια τροχιά ξεγέλασε τον Ντουρέκα και κατέληξε στα δίχτυα 1-1.
Στις καθυστερήσεις τα Λουκίσια βρέθηκαν σε σέση βολής όταν ο Βαρσαμάς βρέθηκε τετ-ατε σε κενό τέρμα αλλά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 1-1.
Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1.