Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η "Ακαδ. Ιστιαίας" νικήτρια στο ντέρμπι της Β. Εύβοιας (πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ένα δυνατό ντέρμπι έγινε στο γήπεδο Ιστιαίας όπου η Ακαδημία Ιστιαίας στο τελευταίο δεκάλεπτο πήρε σημαντική νίκη που την βάζει και πάλι στο παιχνίδι της ανόδου με 2-1 επί της ΑΕΚ Ν. Πύργου.
Με αιφνιδιασμό από τους γηπεδούχους ξεκίνησε ο αγώνας αφού στο 2' ο Αχ Δαρζέντας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ. Ν Πύργου ανοίγοντας το σκορ 1-0.
Στο 20' οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν το σκορ όταν ο Δαρζέντας είχε σoυτ στο καθετο δοκάρι, μετά απο φοβερή απόκορουση του Μπαρμπούνη.
Στο 27' οι φιλοξενούμενοι που μετά το εικοσάλεπτο ισορόπησαν, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καραβά 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη στο 48' οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι μετά από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο 51΄ και στο 52΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες με τους Καραβά και Καψάλα.
Στο 65' Η ΑΕΚ .Ν. Πύργου είχε μεγάλη στιγμή να προηγηθεί όταν δυνατό σουτ του Λυσέα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δαμάσκος σώζοντας την εστία του.
Στο 77' οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από ωραίες ενλλαγές η μπάλα έφθασε στον Κουκούρα που πλάσαρε για να σημειώσει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Για το συγκεκριμένο γκολ, η ομάδα των φιλοξενούμενων έκαναν έντονες διαμαρτυρίες προς τον κ. Παπακυριάκο για οφσάιτ, διαμαρτυρίες που συνεχίστηκαν και μετά τη λήξη του παιχνιδιού.
Στο 84΄ ο Λυσσέας πραγματοποιει μακρινό σουτ που δύσκολα αποκρούει ο Δαμάσκος, η μπάλα πηγαίνει προς τον Μιλέν που επιχειρεί ανάποδο ψαλιδάκι που στέλνει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο της Ακαδημίας.

Ακαδημία Ιστιαίας (Σπίντζος)
Δαμάσκος, Αφένδρας (87΄ Τζαφεράι), Ψύλλος, Παπανδρέου, Γλύκος, Σιάνος, Κουκούρας, Δαρζέντας Δ, Μούστος (78΄ Κρυσταλόγιαννης), Δαρζέντας Α, Μπερμπεράι

ΑΕΚ Νέου Πύργου (Μπεκάκος)
Μπαρμπούνης, Μτέντης, Στεφανής, Γιουκάι, Μαργέτης, Μακαντάσης (80΄ Στραφιώτης), Νταής, Λυσσέας, Καμπάνταης (71΄ Ξυράφης), Καραβάς, Καψάλας (58΄ Γιουκάι)

Διαιτητής: Παπακυριάκος
Βοηθοί: Σπανός – Τσιφλάκος