Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το τρένο της Ιστιαίας σταμάτησε στην Αρτάκη.( πλούσιο Φωτορεπορτάζ)

Μετά από 8 συνεχόμενες νίκες η ΑΕ Ιστιαίας γνώρισε την ήττα από τη Ν. Αρτάκη με 2-0. Το ντέρμπι  κρίθηκε νωρίς καθώς οι περσινοί πρωταθλητές προηγήθηκαν στο 13΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραχάλιου και δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Βασιλείου.

Ο αμυντικός της Ιστιαίας ενώ ήταν τελευταίος παίκτης ανέτρεψε το Καραχάλιο  που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη με γκολ του Μπελίτσου στο 34΄μετά από πολύ ωραία ενέργεια και ασίστ του Καραχάλιου. Το ημίχρονο θα μπορούσε να τελειώσει με μεγαλύτερο σκορ αλλά ο Καραλής σε δυο περιπτώσεις (40΄και 44΄) και ο Μπελίτσος (20΄) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες.

Η Ιστιαία θα μπορούσε να βάλει δύσκολα στους «ερυθροκίτρινους» στο 8’ όταν ο Β. Ανέστης έφυγε στη κόντρα πλάσαρε από μακριά τον Ευαγγελινό  που βγήκε εκτός εστίας, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε οι βορειοευβοιώτες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον ΑΟΝΑ που απλά διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και ο αγώνας τελείωσε χωρίς ουσιαστικά  να δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.


AΟΝΑ (Δ. Λύκος): Ευαγγελινός, Ντούκα, Ρούσσος, Χρυσός, Φωτιάδης (72΄Ζήσης), Καραλής, Γίγας, Καραχάλιος, Μπελίτσος, Μακαντάσης (89΄Κονόμι), Μπαλαμπάνης.

Ενωση Απολ. & ΑΟ Ιστιαίας: (Δ. Τσελίκας): Μπιμπάι, Τριανταφύλλου, Βασιλείου, Τοουφρέ, Παπανικόλας, Η. Στεργίου, Α. Στεργίου, Πολυχρονίδης (76΄Β. Ανέστης), Χ. Ανέστης (71΄Δήμου), Τούσερτ  (46΄Γ. Περήφανος).
        Δηλώσεις προπονητών κι η καταγγελία του κ Αναγνώστου
Φωτορεπορτάζ


>