Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 22 Μαρτίου 2015: Άνετος ο Ταμυναϊκός, πρόβληματικός ο Λήλας

Σαν την γάτα με το ποντίκι έπαιξε ο Ταμυναϊκός τον Λήλα του οποίου δυστυχώς οι παίκτες δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και φυσιολογικά ο Ταμυναϊκός τον συνέτριψε με 4-0. Τρεις επιθέσεις όλες κι όλες έκανε η ομάδα του Βασιλικού σε όλο τον αγώνα και παρά τις προσπάθειες του κ Τσαραντάνη να τους βάλει μέσα στον αγώνα δεν τα κατάφερε κι έτσι με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ταμυναϊκός πήρε μια άνετη νίκη.
Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους βρήκαν ρυθμό και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 5' όταν ο Κρόκος σέντραρε παράλληλα προς το τέρμα και ο Β. Τσαλιαγός δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 15'νέο δυνατό σουτ του Β Τσαλιαγκού ελάχιστα άουτ.
Στο 17' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Σταμλελος με σέντρα ακριβείας τροφοδότησε τον Β. Τσαλιαγκό που με κεφαλιά τελείως μόνος του την έστειλε στα δίχτυα 1-0.
Στο 34' η ομάδα του Λήλα είχε δοκάρι όταν ο Μπράχο με ψηλοκρεμαστό σουτ κρέμασε τον Ντουρέκα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ταμυναϊκός διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Μανδράκας που δέχθηκε πάσα μπήκε από πλάγια δεξιά και πλάσαρε τον Τσάμαρη γράφοντας το 2-0.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Λήλα μπήκαν πιο δυνατά και στο 47' ένα κεραυνό του Ζαχαριά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντουρέκας.
Νέο σουτ στο 58' και πάλι του Ζαχαριά μπλόκαρε και πάλι ο Ντουρέκας.
Αυτά μέχρι το 60' ΄'οπου οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματα τους με εξαιρετικό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Σταμέλου 3-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ταμυναϊκός σημείωσε το τέταρτο του γκολ με σκόρερ τον Β. Τσαλιγκό που δέχθηκε μπαλιά από τον Ιωαννίδη 4-0.
Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

Ταμυναϊκός: Σπ. Σταματούκος
Ντουρέκας, Ιωαννίδης, Κρόκος,Καρατζάς, Λύκος Δημ, Πιλάτης, Σταμέλος, Κούρτης( 69' Λύκος Μ), Τσαλιγκός Β( 79' Μπάνος), Τσαλιαγκός Γ ( 75' Γκαβός), Μανδράκας.

Λήλας Βασιλικού: Αντ. Τσαραντάνης.
Τσάμαρης, Κικίδης, Καρλατήρας, Πεπές, Γούναρης(29' Κατσικαβάλης), Κουσερής, Σταματάκος( 52' Καλαμιώτης), Μπράχο, Τρίκκας (67' Βάθης), Χάλιος, Ζαχαριάς.

>