Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 24 Μαϊου 2015: Η αστοχία και οι απουσίες στοίχισαν στον Ηρακλή


Εξανεμίζονται οι πιθανότητες παραμονής του Ηρακλή Ψαχνών, στην Football League, μετά την απρόσμενη ισοπαλία (1-1) που ήρθε στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Play Outs της δεύτερης Εθνικής Κατηγορίας, με τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα της Εύβοιας κρατούσε για 60 λεπτά την τύχη στα χέρια της, όμως, πλήρωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, σε συνδυασμό με τις πάρα πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει -γι' άλλη μια φορά- να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ηρακλής Ψαχνών, μπήκε αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Αχαρναϊκού, η οποία έδειχνε αποσβολωμένη από την πίεση των παικτών του Ευβοϊκού συλλόγου.

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες του πρώτου εικοσαλέπτου, ευτύχησαν να γίνουν γκολ στο 29', όταν οι παίκτες του Ηρακλή άλλαξαν πάρα πολύ ωραία την μπάλα, εκείνη κατέληξε στα πόδια του Παληγεώργου, ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο ύψος που ήθελε ο Πουλάκος και εκείνος με ψαλιδάκι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από κει και πέρα πίεσε, έχασε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Ηρακλή να μην απειλεί σχεδόν καθόλου την εστία της ομάδα του Μενιδίου. Στα τελευταία 20 λεπτά το παιχνίδι πήρε μια άλλη διάσταση, καθώς ο Αχαρναϊκός ανέβασε την απόδοσή του κατακόρυφα και στο 93' ευτύχησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Ιωαννίδη και να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του Ηρακλή Ψαχνών για παραμονή στην Football League.

Τέλος, μικροεπεισόδια εκτυλίχθηκαν, μετά το τέλος της αναμέτρησης, μεταξύ φιλάθλων και παικτών

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ψαχνών (Καβακάς): Μελισσάς, Πατσατζόγλου Β., Τσούπρος, Παλαιολόγος, Νικολίτσης, Μπακομήτρος, Τσιμότζι, Παληγεώργος, Πολίτης (91' Μπαλαράμπι), Ίβκοβιτς (61' Καρκασίνας), Πουλάκος (78' Γουόρντεν).

Αχαρναϊκός (Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Νιάρος, Αθανασίου, Παπατόλιος (63' Ιωαννίδης), Σκαθαρούδης (62' Ατανάσοφ), Ιορδανίδης)