Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένα διαφορετικό ρεπορτάζ απο το παιχνίδι Παπάδων - Αναγέννησης Ιστιαίας!

Στην Ιστιαία έχει το ιατρείο του και είναι όντως περίεργο το πώς κατέληξε ως ο ιατρικός... παρακολουθητής του παιχνιδιού Κυπέλλου Εύβοιας μεταξύ της ομάδας των Παπάδων ( η για να είμαστε ακριβής, της ομάδας των 2/3 των Παπάδων ) και της Αναγέννησης Ιστιαίας.
Ο γνωστός ψυχίατρος (αλλά όχι μόνο, μιας και έχει μια πολυσχιδή δραστηριότητα και καλλιτεχνική υπόσταση)  Χρήστος Αλεξανδρής ήταν ο γιατρός στo συγκεκριμένο παιχνίδι που τελικά μόνο σύμπτωση δεν ήταν η παρουσία του.
ήταν ένα ιδιόρυθμο παιχνίδι, διαφορετικο απο τα άλλα και πιθανά μόνο κάποιος σαν τον...  Αλέκο Ξανδρή, γνωστό στους παρεμιδημούντες την Ιστιαία!
Διαβάστε λοιπόν το αθλητικό ρεπορτάζ ενος γιατρου και μάλιστα ψυχίατρου, που ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία, είναι μέλος πολιτιστικού Συλλόγου, μέλος έστω πιθανά όχι μόνιμο γνωστού συγκροτήματος rap μουσικής κλπ κλπ.

"Αθλητικό Ρεπορτάζ"
[Αλέκος Ξανδρής]
Παγκόσμια Πρωτιά σημειώθηκε στον αγώνα μετάξυ Παππάδων και Ακαδημίας Ιστιαίας που διεξήχθη στο κατάμεστο από οπαδούς γήπεδο των Βασιλικών (αριθμός φιλάθλων-αριθμός παικτών: σημειώσατε χί).

Πρώτη φορά στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ο επόπτης γιατρός είχε την ειδικότητα όχι του ορθοπεδικού, όχι του γενικού γιατρού μα του Ψυχιάτρου. Ναι καλά ακούσατε του Ψυχιάτρου.
Ο φρενήρης ρυθμός του παιχνιδιού, τα παράλογα γκόλ, το εξωφρενικό σκόρ αλλά και οι ακατανόητες από τον διαιτητή παροτρύνσεις των φιλάθλων "κούρδωστη'ν" ανάγκασαν τους υπευθύνους σε αυτήν την πρωτοφανή απόφαση._
ΥΓ: Μετά το πέρας του μάτς παππάς απ' τους Παππάδες καθαγίασε τον τόπο καθόσον έπεσαν και μερικά καντήλια.

--------
ΥΓ: το άρθρο είναι γραμμένο με καθαρά χιουμοριστική διάθεση και με καμμία υπαινικτική πρόθεση για τίποτα και για κανέναν και εύχομαι να είναι απόλυτα κατανοητό. Στις μέρες που ζούμε, το χιούμορ μας χρειάζεται και έιναι μια διέξοδος στα καθημερινά προβλήματα.