Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πατσατζόγλου και Παλαιολόγος στα "κιτρινόμαυρα";

Πριν από λίγο τελείωσε η συνάντηση του Γιάννη Ελευθεριάδη με τον Χρήστο Πατσατζόγλου και τον Θανάση Παλαιολόγο στα γραφεία της ΑΕΚ Χαλκίδας με τις δυο πλευρές να μην αποκαλύπτουν την κατάληξη της συζήτησης τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του "eviagoal" ο διοικητικός ηγέτης του "δικέφαλου" και οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τη τρέχουσα σεζόν χωρίς όμως να έχει τελειώσει κάτι οριστικά.

Το θέμα ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης όταν ο Γιάννης Ελευθεριάδης επισκέφθηκε το καφέ "Mikel" και συνομίλησε με τους Πατσατζόγλου-Παλαιολόγο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας οι τρεις τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα και στη συνέχεια συνέφαγαν με την ποδοσφαιρική πιάτσα να βουίζει για την ενδεχόμενη συνεργασία. Η αλήθεια όμως είναι ότι παρότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία στο οικονομικό το θέμα δεν έχει τελειώσει οριστικά με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

Πάντως σε περίπτωση που η συμφωνία ολοκληρωθεί οι ισορροπίες στην κατηγορία ανατρέπονται και όπως είναι φυσιολογικό οι στόχοι της ΑΕΚ διαφοροποιούνται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να είναι πλέον ξεκάθαρος σκοπός.