Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετα ο Απόλλων στους 16 του κυπέλλου(Video)

Με 4-0 πέρασε ο Απόλλων Ερέτριας μέσα από τον Αγ. Λουκά και πήρε την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα της 3ης φάσης που είχε αναβληθεί.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν ένα δοκάρι, αλλά ήταν φλύαροι και δεν είχαν τελική προσπάθεια.
Αντίθετα ο Απόλλων με μια στημένη φάση και ένα πλασέ που ήταν οι μοναδικές του επιθέσεις σημείωσε δύο γκολ, ενώ στο δεύτερο μέρος η υπεροχή του Απόλλων ήταν εμφανής και σημειώνοντας άλλα δύο γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του.
Με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή ξεκίνησε ο αγώνας και στο 15' σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρόκου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τζαβάρα.
Στο 28' οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ που σημείωσε με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούσου 0-1.
Στο 39' ο Απόλλων διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Λιατίφης ξέφυγε από αριστερά ,έκανε παράλληλη σέντρα και από κοντά ο Σταματάκος σημείωσε το 0-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Δείτε τα δύο γκολ του Απόλλωνα 
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι στο 54' κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιάρη από τον Σμπιλίρη που είδε και την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αντωνίου και έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 62' νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε τετ-ατε του Παναγιάρη που έσωσε με τα πόδια ο Τζαβάρας.
Στο 65' η Ερέτρια τριπλασίασε τα τέρματα της με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τόρα 0-3.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ είχαν και ένα δοκάρι σε σουτ του Ωραιόπουλου, ενώ στο 87' ο Τόρα με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Δείτε το χαμένο πέναλτι του Αγ. Λουκά και το εύστοχο της Ερέτριας
Αγ. Λουκάς: Γ. Μπόκαρης
Τζανής, Ρονάλντο, Κρόκος(46' Μεταξάς), Ξύγκης(76' Κουκουβάος Λουκάς), Κουκουβάος Αντ, Κατσαμάγκος, Νικολάου, Γκάμπριελ, Παναγιάρης, Αντωνίου, Ζάνιος(55' Καλαμιώτης)
Απόλλων Ερέτριας: Αντ. Τσαραντάνης
Τζαβάρας, Ρούσος, Λιατίφης(Μίγκος), Βελαέτης, Κακκάλας, Σμπιλίρης, Μαυρίδης(70' Ωραιόπουλος), Σταματάκος, Φραγκάκης(Πεππες), Τόρα, Μεμάϊ

>