Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 23 Μαρτίου 2016: Τα εισιτήρια της ανόδου στην Β' κατηγορία

Τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου έχουν παραληφθεί από τους κατόχους τους μετά την λήξη των πρωταθλημάτων της Γ' κατηγορίας για τον δεύτερο και τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος. ΑΟ Πολιτικών και ΑΟ Κανήθου από τον Β' όμιλο, Αθλόπολις και ΑΟ Κονιστρών & Περιχώρων από τον Γ' όμιλο ενώ την Κυριακή θα δοθεί και το 6ο εισιτήριο με τις Γούβες να έχουν εξασφαλίσει το 5ο και εκκρεμεί η 6η ομάδα μία εκ των ΟΠΑ Αιδηψού και Βυζάντιου Ν. Πύργου που θα ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Β' όμιλος
ΑΟ Πολιτικών: Πρωταθλητής στον 2ο όμιλο ο ΠΑΟ Πολιτικών. Στους 18 αγώνες που έδωσε σημείωσε 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς.
Είχε την 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 44 γκολ και την 3η καλύτερη άμυνα αφού δέχθηκε 17 γκολ.


ΑΟ Κανήθου: Δευτεραθλητής στον Β' όμιλο. Στους 18 αγώνες που έδωσε σημείωσε12 νίκες 4 ισοπαλίες και  2ηττες συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς. Είχε την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 45 γκολ και την 2η καλύτερη άμυνα αφού δέχθηκε 16 γκολ.
Τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος είχε ο Αστέρας Δροσιάς με 11 γκολ παθητικό στο πρωτάθλημα

==========================================================
Γ' όμιλος 
ΑΣ Αθλόπολις Πρωταθλητής στον Γ΄όμιλο. Στους συνολικά 16 αγώνες που έδωσε σημείωσε 13 νίκες  2 ισοπαλίες και 1ήττα, συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς. Είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος σημειώνοντας 57 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα αφού δέχθηκε 14 γκολ.


ΑΟ Κονιστρών & Περιχώρων: Δευτεραθλητής του ομίλου. Στους 16 αγώνες που έδωσε πέτυχε 12 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς.
Είχε την 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 53 γκολ και την 3η καλύτερη άμυνα αφού δέχθηκε 23 γκολ. Την 2η καλύτερη άμυνα την είχε το Τραχήλι με 21 γκολ