Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου 2016: Προκαλεί την τύχη του ο ΑΟ Χαλκίς

Προκαλεί την τύχη του ο ΑΟ Χαλκίς  μετά την σημερινή του ήττα από τον Βύζα Μεγάρων μιας ομάδας που το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν πάθος και δύναμη και τίποτα περισσότερο και όμως η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν έφυγε ηττημένη. Η ανούσια υπεροχή που είχε σχεδόν σε όλο τον αγώνα δεν της επέτρεψαν ούτε να ισοφαρίσει πικραίνοντας τους περίπου 80 εκδρομείς που της συμπαραστάθηκαν.
Νωθρά ξεκίνησε τον αγώνα η Χαλκίδα με τους αμυντικούς της να κάνουν αχρείαστα φάουλ και να βάζουν τους γηπεδούχους μέσα στην περιοχή του Ντουμάνη. Σε ένα απ' αυτά τα φάουλ ο Κλωνάρης από 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Χαλκίδας ανοίγωντας το σκορ 1-0 υπέρ του Βύζα.
Παρά το γκολ που δέχθηκε η Χαλκίδα δεν αντέδρασε συνεχίσοντας να έχει ανούσια υπεροχή και χρειάστηκε να φθάσει το 40' για να δημιουργήσει την πρώτη καλή στιγμή με τον Μπακομήτρο που έπιασε δυνατό σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 44' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από πάσα του Στασινόπουλου ο Ντελέκος πλάσαρε για να διώξει ο Αρχοντάκης και στην επαναφορά πλασέ του Σπανού από κοντά έδιωξε και πάλι σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Βύζα.

Στην επανάληψη ανέβασε ρυθμούς η Χαλκίδα στην προσπάθεια της να ισοφαρίσει αλλά την πρώτη καλή στιγμή την είχε ο Βύζας σε σουτ του Κουσίδη που έδιωξε σε κόρνερ ο Ντουμάνης.
Στο 68' το κάθετο δοκάρι σταμάτησε γυριστό σουτ του Σταματάκου πάνω στην κίνηση μετά από πάσα του Βαλκάνου.
Στο 69' ο Κόσουτις επιχείρησε σέντρα και ο Τσατσαρής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Παρά την πίεση του η Χαλκίδα δεν κατάφερε κάτι καλό και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Βύζαντα νικητή και τον ΑΟ Χαλκίς θα πρέπει να μην προκαλεί την τύχη του για την συνέχεια και μπλέξει σε περιπέτειες.

Βύζας Μεγάρων:
Αρχοντάκης (53' Λτ Λαμπρόπουλος), Ατματζίδης, Ρόππας, Μακρής, Τσονκοφ, Λιούρας, Παιδάκης, Αλεβίζος, Μεϊμαρίδης (71' Σταυρόπουλος), Κλωνάρης, Κουσίδης(81' Κολιόπουλος).
ΑΟ Χαλκίς:
Ντουμάνης, Αχίμαστος, (80' Στασινόπουλος Δ), Τσατσαρής, Μπακομήτρος (63' Κόσουτσιτς), Τσούπρος, Καραμπάς, Σταματάκος, Στασινόπουλος Λ (46' Βαλκάνος), Σπανός, Ντελέκος, Τσατσαρώνης.


Γιάννης Κικίδης: Αποστολή στα Μέγαρα