Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 16 Απριλίου 2016: Δροσιά-Ζάρακες 4-3: Ξόρκισε τα φαντάσματα και παρέμεινε στη κατηγορία

Στη Δροσιά τα είδαμε όλα. Είδαμε ένα παιχνίδι από 3-0 να γυρίζει σε 3-3, είδαμε έναν από τους καλύτερους παίκτες των γηπεδούχων να χάνει την ευκαιρία του αγώνα, και επίσης τον Παπακωνσταντίνου, τον γκολκίπερ του ΑΠΚΟ που με μοιραίο λάθος "χάρισε" την ισοφάριση μέσα σε ελάχιστο χρόνο να σώζει την ομάδα του από νέα ισοφάριση. Και πολλά άλλα ακόμα παρακολουθήσαμε σ' αυτό το χορταστικό 90ντάλεπτο που τεκμηριώνουν γι' άλλη φορά τα κλισέ: "ότι το ποδόσφαιρο έιναι ο βασιλιάς των σπορ" και ότι "το παιχνίδι δεν τελειώνει αν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη".

Η εξέλιξη φαινόταν φυσιολογική με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά και στο 9΄με τον Αντωνιάδη να κάνει το 1-0 μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και πλασέ, στο 16΄με κεφαλιά του Λίφο να γίνεται το 2-0 (από σέντρα του σκόρερ) και στο 32΄πάλι ο Λίφο αυτή τη φορά από σέντρα του Νικολάου τελειώνει υπό φυσιολογικές συνθήκες το ματς.

Όμως οι συνθήκες δεν ήταν φυσιολογικές. Μια έντονη λογομαχία  Μαντζούνη και Οικονομίδη προκάλεσαν την αντικατάσταση του γκολκίπερ της Δροσιάς και αυτή ήταν η αρχή της ανατροπής. Μέσα σε 11΄ οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Πέππα στο 56΄, του Παναγιώτου στο 65΄και του Σπανού στο 67΄(τραγικό λάθος του τερματοφύλακα), άλλαξαν τα δεδομένα και έκαναν τους φιλάθλους καρδιακούς.

Ο ΑΠΚΟ όμως είχε τη ψυχραιμία να απαντήσει και με κεφαλιά του Νιάφα στο 71΄να κάνει το 4-3 και να δώσει το 3ποντο στην ομάδα του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αντωνιάδης έχασε το άχαστο όταν πέρασε και τον Καλιοντζή και σε κενή εστία πάνω στη γραμμή έστειλε τη μπάλα άουτ ! Οι Ζάρακες προσπάθησαν μέχρι τη λήξη και ξανακαρδιοχτύπησαν τους Δροσιώτες άλλες τρεις φορές μέχρι το φινάλε. Στο 78΄ο Παπακωνσταντίνου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Πέππα, στο 90΄πάλι ο τερματοφύλακας των νικητών είπε όχι στο σουτ του Αποστόλου και στο 92΄το δυνατό σουτ του Γκίκα πέρασε λίγο έξω.

Δροσιά (Μπασούκος): Οικονομίδης (46΄Παπακωνσταντίνου)Νιάφας, Νικολάου, Φρυγανάς, Μαντζούνης, Καραλής, Τσούτης, Λάμπρου (53΄Κηπιώτης), Λίφο 985΄Τρίκκας), Αντωνιάδης, Σεχάι.

Ζάρακες (Γεωργίου): Καλιοντζής, Λιώνης (57΄Παναγιώτου), Σπανός, Μίχας, Μάλλιος, Μαντασάς, Αποστόλου, Ανδρέου (57΄Αργύρης), Γκίκας, Πέππας, Καλιοντζής)