Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΑΟ Θήβας 2-0 τον Αίολο Καρπενησίου Θετικό 2ο βήμα

Με νίκη προχώρησε ο ΑΟ Θήβας στα μπαράζ ανόδου παίρνοντας την νίκη στην 2η αγωνιστική με 2-0 από τον Αίολο Καρπενησίου και ακολουθεί κατά πόδας την ΑΕ Ιστιαίας με 2 βαθμούς διαφορά.
Χωρίς ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γ. Λάμπρου δεν κατάφερε να διασπάσει την αμυντική τακτική του Αίολου. Είχε όμως την πρώτη της ευκαιρία στο 17' με τον Γκαράνη και την μεγάλη ευκαιρία στο 42' με τον Βεζυρτζόγλου,
Από την άλλη πλευρά ο Αίολος είχε δυο καλές στιγμές στο 33' και στο 34' που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Με το ισόπαλο 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, έγιναν κυρίαρχοι του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 50' με γκολ που σημείωσε ο Βεζυρτζόγλου 1-0.
Η Θήβα συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες είχε και ένα δοκάρι στο 71' αλλά στο 74' διπλασίασε τα τέρματα της με γκολ που σημείωσε ο Γκαράνης 2-0 κλειδώνοντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που την φέρνει σε τροχιά ανόδου και πάει την Κυριακή στην Ιστιαία για το ντέρμπι κορυφής με την Αθλητική Ένωση στην λήξη του πρώτου γύρου των μπαράζ ανόδου.

ΑΟ Θήβας(Γιώργος Λάμπρου):
 Φαλαγγίτης, Παναούλης (70’ Ελέζι), Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Βυλλιώτης (46’ Κατσογιάννης), Γκαράνης, Τσομπάνης (77’ Βρεττός), Βεζιρτζόγλου, Τσουπεής.



 Αίολος Καρπενησίου (Γιάννης Φλωράκης): Κόκκοτας (46’ Σιταράς), Φούκας, Ζαραβέλης, Αζακάς, Τριανταφυλλόπουλος, Ηλιάδης,  Στύλα, Μεταξούλης, Ράμμος, Νικολάου, Καραχαλίδης.