Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 15 Μαϊου 2016: Νίκη ανόδου στην εκπνοή για τη Κύμη

Με βόμβα 3 πόντων του Σιγκούνα 5,5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα η Κύμη επιβλήθηκε 73-72 του Εθνικού στη Καλλιθέα και αν την ερχόμενη αγωνιστική νικήσει τον Φάρο  θα στεφθεί πρωταθλήτρια.
Όπως καταλαβαίνει κανείς το ερχόμενο Σάββατο στο "Ν. Μαρίνος"  θα πέσουν τα τσιμέντα.

Για τη σημερινή τεράστια νίκη αξίζει να αναφερθεί ότι οι Κουμιώτες ήταν πίσω σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τον Τουτζιαράκη να κάνει μεγάλο παιχνίδι ακόμα και φορτωμένος με 4 φάουλ, τον Κωσταντακόπουλο με 3 τρίποντα να κρατάει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι και τον Μιλόσεβιτς να οργανώνει μαεστρικά το παιχνίδι στη 4η περίοδο οι Ευβοιώτες έκαναν την αντεπίθεση τους και μείωσαν στον πόντο.


Ένα χαμένο ριμπάουντ και ένα φάουλ του Καρινιάουσκας έδωσαν την ευκαιρία στον Εθνικό να προηγηθεί με 72-70, όμως η Κύμη δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη.
Ο Μιλόσεβιτς πάσαρε στον Κωσταντακόπουλο αυτός με τη μια έδωσε στον Σιγκούνα και ο τελευταίος χωρίς χρονοτριβή ξετίναξε το καλάθι των Πειραιωτών 5,5΄΄ πριν το τέλος για να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι στο κλειστό της Καλλιθέας και τη Κύμη να βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο στη basketleague.

18-17 το πρώτο δεκάλεπτο με την Κύμη να προηγείται 6-13 αλλά τον Εθνικό με ένα 12-0 να περνάει μπροστά.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Εθνικός εκμεταλλευόμενος λάθη της Κύμης πήρε διαφορά 7 πόντων και έκλεισε το ημίχρονο 41-34.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Εθνικός συντήρησε την διαφορά και ήταν μπροστά 59-50.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο αγώνας έγινε ντέρμπι με την Κύμη να επιστρέφει και στο τελευταίο δίλεπτο να φέρνει την διαφορά στο τρίποντο και στην εκπνοή να παίρνει την μεγάλη νίκη.

Εθνικός (Καλαφατάκης):
 Μάντζαρης 3, Τζόλος 6, Τότσιος 7, Βασιλόπουλος 16, Βουγιούκας 2, Παλαιοχωρίτης, Ράπτης 3, Γκιζόγιαννης 10, Λάτοβιτς 17, Μαγκουνής 6, Ψυλέας 2.

Κύμη (Μπρατσιάκος):
 Τουντζιαράκης 21, Μιλόσεβιτς 12, Ψαθάς 6, Κακιούζης 1, Καρινιάουσκας 6, Κατράνας , Σιγκούνας 10, Γκιζόγιαννης 1, Κωνσταντακόπουλος 16, Λόλας 1.