Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξαιρετική εμφάνιση του ΗΡΑ στο φιλικό με την Θήβα

Πολλά θετικά στοιχεία άφησε η εμφάνιση του Ηρακλή Ψαχνών απέναντι στον ΑΟ Θήβας παρά την φιλική ήττα με 2-0 από την ομάδα του Γ. Λάμπρου.
Ό Τάκης Σπυρόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά σχήματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του που έπαιξε εξαιρετικά.
Για την ιστορία η Θήβα άνοιξε το σκορ στο 39' με γκολ που σημείωσε ο Μεταξούλης και διπλασίασε τα τέρματα της με ανάποδο ψαλίδι του Κατσογιάννη. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν αλλά ο Σκριβάνος ήταν άστοχος σε δύο τέτ-ατετ.
Μετά τον αγώνα δηλώσεις μας έκαναν οι δύο προπονητές και ο Πρόεδρος του ΗΡΑ κ. Θεοδωσίου.
Γιώργος Λάμπρου: ΑΟ Θήβας.

Με παίκτες από την Εύβοια, Βοιωτία & Φωκίδα ΄στελεχώσαμε την ομάδα με στόχο να την καθιερώσουμε στην μεγάλη κατηγορία. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και έτσι θα το διατηρήσουμε. Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου.
Τάκης Σπυρόπουλος: ΗΡΑ.
Προσπαθούμε να φτιάξουμε τον Ηρακλή σε σωστές βάσεις γιατί βρήκαμε την ομάδα σε δύσκολη κατάσταση ( μόλις 3 δελτία) και αυτή την στιγμή το ρόστερ μας αποτελείται από 22-23 ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε στην μεγάλη κατηγορία την φετινή χρονιά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος κ Θεοδωσίου που επεσήμανε ακόμα ότι η ομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα με - 6 βαθμούς και 5000 ευρώ πρόστιμο. Στόχος μας η καθιέρωση στην κατηγορία.
Τον αγώνα παρακολούθησαν ο προπονητής της Χαλκίδας Τίμος Καβακάς μαζί με τον γεν. διευθυντή Γιώργο Σίδερη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τάκης Σπυρόπουλος):
Ανδρούτσος, Γκούρλας, Δούλος, Τουρκοχωρίτης, Μαρίνος, Σκριβάνος Δημ. Παν., Ντούμας, Φραντζέσκος (υπό μεταγραφή), Ντούνιας (υπό μεταγραφή), Μουτουσίδης, Παπαδόπουλος Αγ., Μαναρίτσας, Τσαμασφύρας, Μπουρνάζος, Σκριβάνος Λ. Παν., Ρόγκας, Γραμματικόγιαννης, Ξύγκης, Μανιφάβας, Στούπας Χρ., Τσούμαρης, Γυφτοδήμος, Χρόνης.

ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου):
Φαλαγγίτης, Κουτσούμπας, Τσατσαρώνης, Γεωργίου, Ευθυμίου, Μαυρόπουλος, Δέδες, Γκαράνης, Αργυρίου, Σπανός, Μεταξούλης, Καρανάσος, Ξάνθος, Ελέζι, Γκίκας, Κοτώρος, Μπέκα, Τσομπάνης, Στυλιανού, Κατσογιάννης, Βαρθαλάμης, Κούκος