Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη 2-0 & πρόκριση της Αυλίδας επί του Ελλήσποντου

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στο ΄΄Γιώργος Σοφός΄' μιας και ο Ελλήσποντος έχανε τις ευκαιρίες σε καίρια σημεία του ματς όμως οι γηπεδούχοι της Αυλίδας γεύτηκαν τελικά την χαρά της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.
Εκεί όπου τους περιμένει ο υψηλών βλέψεων φέτος Ταμυναικός.
Η Αυλίδα άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ,στο 16΄συγκεκριμένα όταν απο σέντρα του Ελευθερίου ο Καλοχωρίδης εκτέλεσε από κοντά τον Τσίμπο βάζοντας σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους.
Από κει και ύστερα είχαμε ένα μοιρασμένο ματς με τους παίκτες της Αυλίδας να προσπαθούν να διαφυλάξουν το ισχνό προβάδισμα και τους φιλοξενούμενους να χάνουν σε κομβικό σημείο τρεις  ανεπανάληπτες ευκαιρίες να πάνε το ματς στην παράταση.
Συγκεκριμένα στο 64'ο νεοεισελθών Σιγανός με σουτ τράνταξε το δοκάρι και στο 68' και 74' ο Νάνος σε δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ την πρώτη αστόχησε ελάχιστα την δεύτερη νικήθηκε από τον Βασιλείου.
Και στο 75'η χρυσή αλλαγή για τους γηπεδούχους ο Χιούσκα πλάσαρε εύστοχα μετά από σέντρα του Κουτσαυλή έβαλε το κερασάκι στην πρόκριση.Και για να δέσει το γλυκό στο 80' μετά από έξοδο -καμικάζι ο Τσίμπος αντίκρισε την κόκκινη του διαιτητή Κασομούλη βάζοντας τέλος στο παιχνίδι.
Αυλίδα
Βασιλείου, Τζαφέρος ,Βισβίνης, Καρλατήρας, Δουρδουβέλας, Κάκιος, Στέργκου (72'Χιούσκα), Καλοχωρίδης, (85'Μπαιμπάκης) Κουτσαυλής, Βαρσαμάς (89'Λεοντάρης), Ελευθερίου.
Ελλήσποντος
Τσίμπος, Κατσικαβάλης, Ναφτσής (78'Κοντάκης), Τριανταφύλλου, Κούτρας ,Αγγελάκης, Νικολάου ,Νόνας(76'Κωβός) Νάνος, Μπαιμπάκης Π.,Λαζρί (64'Σιγανός)

                                                                   ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ