Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρτεμησιακός - Ερμής Πηλίου 2 - 0 ( φωτορεπορτάζ και Video)


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Αρτεμησιακός στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, το οποίο ξεκίνησε με νίκη επί του Ερμή Πηλίου με 2-0 στην έδρα του.
Ο ενισχυμένος Αρτεμησιακός, χθες έδειξε ένα δυναμικό πρόσωπο. Η ομάδα του Θανάση Λάτζου  αν καταφέρει να το διατηρήσει σε όλη την σεζόν, σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.
Ο αγώνας σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένος, με τις δυο ομάδες να πιέζουν την εστία του αντιπάλου, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που τις εκμεταλλεύτηκαν παραγωγικότερα και έτσι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν μεγάλη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Πολύ καλή η παρουσία του Αντώνη Παναγιωτόπουλου, του νεοαποκτηθέντος τερματοφύλακα του Αρτεμησιακού, μιας και ήταν αυτός που σε κάποιες επιθέσεις του Ερμή κράτησε την εστία του αλώβητη με τις  καταπληκτικές του επεμβάσεις.

ΦΑΣΕΙΣ

 8΄ Μετά από κόρνερ, ο Γαβριήλ μπαίνει στην περιοχή και τελευταία στιγμή η μπάλα κόβεται από κόντρα σε πόδι αμυνόμενου.
16΄ Ο Ευσταθίου μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και ανατρέπεται από τον  Μπουζάλα. Την εκτέλεση του πέναλτι που υπέδειξε ο κ. Χουλιάρας ανέλαβε ο πολύπειρος Βαγγέλης Γαβριήλ, που άνοιξε το σκορ , 1 – 0.
23΄ Ο Θεοδώρου κλέβει την μπάλα από τον Σεφέρη και τετ α τετ με τον Αλεξανδρή, σουτάρει την μπάλα, αλλά ο πορτιέρο του Ερμή λέει «όχι» διώχνοντας σε κόρνερ με τα πόδια.
30΄ Ο Ερμής φτάνει κοντά στην ισοφάριση με τον  Σωκράτη Πολίτη να  βρίσκεται με την μπάλα τρία μέτρα από την τελική γραμμή, αλλά να βρίσκει το κάθετο του Παναγιωτόπουλου.
32΄ Εκπληκτική επέμβαση Παναγιωτόπουλου που κρατάει το σκορ, διώχνοντας σε κόρνερ όταν η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα του μετά από κεφαλιά του αμυνόμενου Σαντή.
63΄ Σε φάση διαρκείας, ο Μεταξιώτης  που μόλις είχε μπεί σαν  αλλαγή, πλασάρει με στόχο τα δίχτυα του Αλεξανδρή που όμως του λέει «όχι» και στην επιστροφή της μπάλας ο Μεταξιώτης βρήκε τελικά τα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα γκολ για την ομάδα του, 2 – 0.
65΄ Σουτ του Ριζόπουλου διώχνει ο Σαντής σχεδόν πάνω στην γραμμή του τέρματος.
68΄ Ο Γαβριήλ εκτελεί φάουλ και με απευθείας σουτ βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
72΄ Φάουλ του Τσούρτη διώχνει σωτήρια ο Παναγιωτόπουλος.
77΄ Ο Σταματάκης βλέπει δεύτερη κίτρινη και αφήνει την ομάδα του Αρτεμησιακού με 10 παίκτες.
80΄ Και πάλι ο Παναγιωτόπουλος κρατάει το σκορ, αφού αποκρούει νέο σουτ του Ριζόπουλου.

δείτε  στο τέλος του άρθρου,  VIDEO  με φάσεις και το πρώτο γκολ

Αρτεμησιακός: 

Παναγιωτόπουλος, Μαχός, Λωρίδας, Διαμαντής, Σαντής, Κοντζιάς, Σταματάκης, Θεοδώρου (62΄ Μεταξιώτης), Στραφιώτης (68΄ Βασιλικιώτης), Γαβριήλ, Ευσταθίου (89΄  Βούλγαρης).



Ερμής Πηλίου: 

Αλεξανδρής, Μπατσακούτσας (46΄ Κατζούρας),  Μπουζάλας (68΄  Δροσούνης), Σεφέρης, Κωνσταντός, Δασκαλόπουλος, Περήφανος, Ανδρίτσος Γ (57΄  Ριζόπουλος), Πολίτης, Τζαφέρος, Τσούρτης.



κάντε κλικ στη φωτο που ακολουθεί για να δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



δείτε  VIDEO  με φάσεις και το πρώτο γκολ